2777
2789

سلام به همه..بیاین از هنر هامون برای هم بگیم که چطور میتونیم با وسایل یکنواخت خونه دور و برمون رو زیبا کنیم.

برای مثال خودم کمی روبان دوزی یاد گرفتم از نت و کلللی گل های رنگارنگ و زیبا ساختم و ازشون برای تزیین سفره هفت سین و دکور خونه م استفاده کردم.

یا هنر شمع سازی و دکوپاژ که خیلی به دردم خورد.

شما بگید چیکارا بلدید..بیاین به هم یاد بدیم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

یا بعضی از افراد رو دیدم که با هنر ویترای از لوازم شیشه ای و سرامیکی به درد نخور خونه شون وسیله تزیینی ساختن

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با کنف هفت سین درست کردم

چه جالب 

عکسشو میزاری عزیزم؟

سخته یا تو خونه میشه یاد گرفت؟

چه قشنگه 

چجوری درستش کردی؟

سخت بود؟

منم‌عاشق کارای هنریم چندنمونه پادر دست کردم 

ی پرده اویز داشتم خوشگلش کردم

اگه مجسمه ای چیزی بشکنه نمیندازم دور راحت میشینم درستش میکنم مث روز اولش

و کارتی ریز دیگه 

الان باردارم و حوصله نمیکنم وگرنه خیلی کارا از نت یادت گرفتم برخوشگلاسیون خونه

امیدوارم اینجا ادامه دار باشه تا ازهم هنرهای خوب یاد بگیریم

چه جالب  عکسشو میزاری عزیزم؟ سخته یا تو خونه میشه یاد گرفت؟

عکسشو گذاشتم عزیزم.نه زیاد سخت نیست من خودم ذوق هنری دارم هروقت حوصله م سر میره با وسایل دورریختنی یه چیزی درست میکنم.هفت سین امسالم هم با چندتا ظرف یکبار مصرف و کنف درست کردم

منم‌عاشق کارای هنریم چندنمونه پادر دست کردم  ی پرده اویز داشتم خوشگلش کردم اگه مجسمه ای چیزی ...

وای عزیزم چجوری مجسمه شکسته رو درست میکنی؟؟

مثلا من قاب گوشیمو خودم تزیین میکنم همیشه

با لاک

وای عزیزم چجوری مجسمه شکسته رو درست میکنی؟؟

خخ میشینم چسب میکنم. ی مجسمه داشتیم شوهرم زد شکست خیلی ناراحت بود براش وقتی اومد درستش کردم تعجب کرد.خیلی حوصله دارم تو این کار.تیکه تیکه حتی اگه ریز باشه میچسبونم مثل پازله

خیلی خوشگله. جام هاتم فک کنم قوطی نوشابه باشه درسته؟

ممنون.نه یه ظرفهای یکبار مصرف هست که واسه ژله میفروشن پایه داره دونه ای ۶۵۰تومن.کل هفت سینم ۲۲تومن هزینه داشت آینه و تنگ هم ازقبل داشتم تزیینش کردم

سلام منم با کنف پادری درست کردم پارسال

از تو نت میشه یاد گرفت؟؟