2777
2789
عنوان

سوال خیلی مهم

144 بازدید | 22 پست

سلام به همه ی دوستای جدیدم .

راستش یه سوال خیلی مهم داشتم .من واقعا هیچ علاقه ای به بارداری ندارم حتی وقتی یه خانوم حامله میبینم یه جوری میشم و اصلا دلم نمیخواد باردار شم 

ولی با بچه ها رابطه ی خوبی دارم میخواستم ببینم بین شما کسی بوده که مثه من باشه .؟ 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
اره
8
57%
نه
6
42%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوران بارداری رو دوست نداشتم. ولی برای نی نی لازمه دیگه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من خودم ارتباطم با بچه ها عالیه

ولی خیلی صبر کردم تا آماده بشم برای خودم 

یعنی تصور نمیکردم یه روز مامان بشم من!

ولی از روزی که تصمیم گرفتم بچه دار بشم دلم ضعف میرفت یعنی تحمل صبر کردن نداشتم

خدارو هزار مرتبه شکر مارو منتظر نزاشت

کاش منم مثل شما بودم . من باردار میبینم حسرت میکشم

ان شاالله بزودی سه قلو بارداربشی عزیزم

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

وقتی بار اول صدای قلبشو بشنوی یا توی سونو ببینیش اون وقت جوری دلت براش میره که به نظرت نه ماه خیلی طولانی میاد بارداری و دیدن خانمای باردار  به من حس خوبی میده یعنی خدا هنوز به بشریت امید داره یعنی وجود زن انقدر گرانبهاست که خدا احسن الخالقین خودش رو در وجود یک زن به مرحله وجود میرسونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من همش میترسم نکنه این حس بمونه توم.اخه الان خودم نزدیکه یه ساله که ازدواج کردم

نه نمیمونه 

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
وااای نگو دوران بارداری خیلی حس قشنگی داره

واقعا راست میگی .؟ من خیلی میترسم ,از اینکه یه موجود زنده تو دله ادمه که هم نفس میکشه و همه چی ...خیلی برام ترسناکه