2777
2789
اره خب اگه بدونه طرفش قرار نیس بعدا اون طلارو برگردونه سرجاش برا چی بده

ولی فقط لبو دهنه من عل میکنم بل میکنم اویل که میگفت من باید دو دست زنم پر النگو باشه دو سال پیش النگوها واسه خونه فروختم ی دونه هم برام نخرید امسال بقیه طلاهامم میخواست بفروشه ندادم حالا افتاده به تحدید کردنم چند روزه باهاش خوب نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون قدردان بودن؟

😂😂😂اره ولی منم همش تو دعواهامون سرش میزنم 

آخر سر گفت خودم خریده بودم خودمم فروختم منم همش دیگه طلای مجردیم رو میگم خواهر😬🤣😂

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

نمیدونم به مردها اعتماد نیست تا بهت نیاز دارن خوب میشن خرشون از پل بگذره حیوون میشن شوهرم پارسال بخا ...

خوب کاری کردی   منم ی بار دادم اخلاقای گندشو بعد از اون دیدم دیگه هرگز نمیدم ی مدت خر شده بودم میخواستم بدک بعد پشیمون شدم 

من دوسه سال پیش فروختم ماشین خریدیم ولی باز تو گرونیه طلا واسم خرید اگه ادم خوبیه اره بفروش بلاخره ز ...

اتفاقا منم عاشق طلام 😁

ولی خب خیلی بیشتر عاشق همسرمم نمیخوام تو فشار باشه

من موندم طلایی ک خودشون خریدن چطور ما خانم ها باید اجازه بدیم ک بفروشم خب مال خودشون نیست مگه؟

نه مال خودشون نیست غلط میکنن بخرن بعد بخان پس بگیرن تو کادو برای کسی بگیری بعد میری پس میگیری 

ما اینجوری نیستیم 

طرف دلش بخاد میفروشه میده اما به کسی که ادم باشه قدر بدونه بعد نگه خریدم حالا فروختی باید دست وپای زنشم ببوسه  مادرشوهرم میگه من به نون شبمم محتاج باشم یه تکه طلا نمیفروشم مرد وظیفشه کار کنه خرج خونه رو دربیاره چرا ادم بفروشه برای خرید ملک بشه بنامش فکر خوبیه

ما می‌خواستیم خونه بخریم پول کم داشتیم بهش گفتم طلای من هست یه مقدار فروختم خونه خرید 

گفت بنامت بزنم گفتم نمیخوام .

از اون موقع تا الان  چند برابر اون طلا رو برام خریده .

اگر برای ادم درست ، بجا هزینه کنی ایرادی که نداره هیچ عالی هم هست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

خب مگه زندگی مشترک همین نیس که تو مشکلات کنار هم باشید؟🥺

نمیدونم

من اینقد ب همسرم خوبی کردم و قدر ندونسته ک دیگه حس وحالمو از دس دادم

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

خوب کاری کردی منم ی بار دادم اخلاقای گندشو بعد از اون دیدم دیگه هرگز نمیدم ی مدت خر شده بودم میخوا ...

واقعا بعدم با اینهمه خیانت کثافت کاری تو جامعه از کجا معلوم بزارن برن دستمون به جایی بند نباشه برو پست یکی از کاربران رو که ریپلای کرده منو ببین اینا هستن که مردها هار شدن