2777
2789
عنوان

عموی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 32 پست
کار خیلی درستی می‌کنی که دلت نمی‌خواد بره ولی نمی‌دونم باید چطور بگی بهش 😣😣😣

من از این موضوع که وقتی دخترم میره پیشش مشکل نداره وقتی پسر بزرگم که میره با خواهرش نمیزاره بمونن

یکسری باید و نبایدها بزار براش بگو نباید بغیر از بابا تو اتاق با مردی تنها باشی تو اتاق عمو نرو یا م ...

اخه دیروز با داداش کوچیکش میرفت توی اتاق بعد گفت عمو گفته اداداش کوچیکت که حواسش نبود تو بیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این موضوع که وقتی دخترم میره پیشش مشکل نداره وقتی پسر بزرگم که میره با خواهرش نمیزاره بمونن

عهههه چرا ؟پسرتون چند سالشه ؟شیطونی می‌کنه ؟

اصلا تا حالا یهویی ناغافل درو باز کردی بری داخل ؟

خب بهش بگو عمو کار داره درس داره یا ی بهانه ای براش بیار یا به شوهرت بگو در رو باز کنه بره پیششون باهم شوخی و بازی کنن زیاد هم نرو خونه مادرشوهر....ببین من چون خودم مادرم میدونم مادر همیشه نگران هست و این کاملا طبیعیه مخصوصا تو این دوره که آدم مریض زیاده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اخه دیروز با داداش کوچیکش میرفت توی اتاق بعد گفت عمو گفته اداداش کوچیکت که حواسش نبود تو بیا

بصورت جدی حساس باش 

بنظرم هر وقت رفت تو اتاق بعد یه مدت به بهانه ای برو سراغش  در بزن یه نگاهی بنداز بگو فلانی اینجایی گشنت نیست یا بیا نقاشی بکش و... بزار عمو هم حواسش باشه که تو حواست هست

اوه اوه پس به خاطر همین حساس شدی هیلی مواظب دخترت باش اصلا مهم نیست که عمو باشه یا هر کس دیگه اصلا نزار پیش ی مرد تنها باشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بصورت جدی حساس باش بنظرم هر وقت رفت تو اتاق بعد یه مدت به بهانه ای برو سراغش در بزن یه نگاهی بنداز ...

دیشب که به من گفت که عمو گفته داداش کوچیکت که رفت تو بیا و بلند گفت عموشم شنید 

بعد بلند از تو اتاق داد زد (اسم دخترمو گفت)

گفت نمیخواد بیایی.

بعد دید من نمیزارم گفت برو بیرون

اوه اوه پس به خاطر همین حساس شدی هیلی مواظب دخترت باش اصلا مهم نیست که عمو باشه یا هر کس دیگه اصلا ن ...

اخه دخترم یه اخلاقی داره که خودشو خیلی شیرین میکنه و زبون میریزه میدونم که عموشم منظوری نداره ولی این که داداشاشو وقتی باهاشن همه رو بیرون میکنه و وقتی این میره هیچی نمیگه این موضوع رو مخمه

البته صداش میاد که داره براش حرف میزنه

پسرم بزرگه 9 سالشهن اصلا نمیتونم اینکارو کنم.که یهویی برم

خب پس حواست باشه 

چند دقیقه که از رفتن دخترت گذشت یه ضربه کوچیک به در بزن که مثلاً در زدی بعد وارد شو 

ببین من خودم چون دیدم بشدت حساسم رو این موضوع 

عزیزم اینجا روح وروان دخترت از هر چیزی مهمتره 

پسرم ۱۵سالشه ماشاالله قد ۱۸۰ همش میگه من از این باشگاه خوشم نمیاد دیروز یهو به ذهنم رسید امروز قبل مدرسه ازش پرسیدم تو باشگاه مشکلی نداری اذیتی آزاری هر چی هست بهم بگو گفت مامان مگه من بچه هستم داری اینارو میگی گفتم مامان سر سرباز ودانشجو بلا میارن عزیزم خلاصه باهاش صحبت کردم آدم همیشه باید جلو ضرر بکیره