2777
2789
عنوان

لاغری تف تو چاقی

154 بازدید | 33 پست

تو رو خدا اونایی که اراده دارین بیاید بگید چجور اراده م قوی کنم ،گشنه م نیست ها ولی دلم میخواد غذا بخورم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چند روز روزه بگیر حجم معدت کوچیک شه 

موقع افطار خودکشی نکن با خوردن 

بعد کم کم رژیم بگیر 

کنارش نیم ساعت برقص تو خونه

پیاده روی کن. 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من خودم کلا کم اشتها و لاغرم اما تجربه خودم رو میگم شاید براتون مفید باشه.

روزایی که صبح فقط و فقط تخم مرغ آبپز خالی میخورم تا ساعتهها گرسنه نمیشم میل به غذا هم ندارم. بستنی و ماست و محصولات پرو کاله که پروتئین داره هم خیلی اشتهام رو میگیره.

وای خیلی خوبه بخدا 

منه بدبخت هرچی میخوام وزنم زیاد شه نمیشه تازه کافیه دو روز یکم تحرکم زیاد شه یا غذا کمتر بخورم قشنگ تو دو روز یه کیلو کم میکنم. 

حالا خودمو بکشم صد گرم صد گرم تهش اضافه شه. 

انقدر اشتهام کمه و بد غذام حتی قرصای اشتها آورم میخورم روم بی اثرن. 

ولی روزه بگیر خیلی خوبه اگه سحری کم بخوری افطارم در حد یه کف دست نون بخوری قشنگ کلی کم میکنی مخصوصا شکم و پهلو خیلی اینطور آب میشن 

وای خیلی خوبه بخدا منه بدبخت هرچی میخوام وزنم زیاد شه نمیشه تازه کافیه دو روز یکم تحرکم زیاد شه یا غ ...

بخدا چون لاغری اینطور فکر میکنی چاقی چیه آخه ،هیچی اندازت نیست .

من خودم کلا کم اشتها و لاغرم اما تجربه خودم رو میگم شاید براتون مفید باشه.روزایی که صبح فقط و فقط تخ ...

من گرسنه نیستم اصلا فقط مشکل انگار مغزمه دلم میخواد غذا بخورم 

یه چند روز روزه بگیر حجم معدت کوچیک شه موقع افطار خودکشی نکن با خوردن بعد کم کم رژیم بگیر کنارش نیم ...

روزه گرفتن آره ایده خوبی 

بخدا چون لاغری اینطور فکر میکنی چاقی چیه آخه ،هیچی اندازت نیست .

منم لاغرم بخدا هیچی اندازم نیست همیشه کمر شلوارا برام گشادن هیچوقت نمیتونم لباس فری سایز بپوشم تو تنم لق میزنه انقدر مچ دستام لاغره یه دستبندی چیزی نمیتونم بندازم زشت نشون داده میشه