2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدل ناخنم گلدونيه  هزينش از ٧٠هست تا ١٥٠كاشت ساده و هلويي  اون كاشتايي ك ژل هست خيلي ...

مرسی عزیزم از راهنماییت، یه جا قیمت کردم گفت ۱۸۰ به نظرم خیلی الکی زیاد گفت، در حالی که هاوایی ساده از همه هزینش کمتره،

اگه ظرافت ناخن برات مهمه بگو کاور کنن برات که دیگه نیاز نباشه تیپ (ناخن مصنوعی)برات بزاره هم مطمئن شو برات ضدقارچ میزنه 

مدل ناخنم بستگی ب دستت داره اگه دستت لاغر نیس زیاد همه مدل میاد ب دستت از ارایشگرم بپرسی بهتر راهنماییت میکنه

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
مرسی عزیزم، یعنی بگم فقط کاور کنه؟ اره می‌خوام ظریف و خوشگل بشه

اره عزیزم اینجوری ناخن خودتم بلند میشه اگه ظریف بکاره ب نظر میاد ناخن خودته

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
مرسی عزیزم، هر ماه باید رفت ترمیم؟

بله هر ۲۰ روز یکبار البته به نظرم کاشت نکن چون من از هرکی که کاشت کرده پرییدم گفتن تا چند ماه بعد که کاشت رو ریموو میکنن ناخن خودت خیلی ضعیف و شکننده ست...اگه ناخنت خیلی بد نیست بلند کن و اگه میکشنه کاور کن و مثلا لاک با ژل بزن

خدایا شکرت❤️

بله هر ۲۰ روز یکبار البته به نظرم کاشت نکن چون من از هرکی که کاشت کرده پرییدم گفتن تا چند ماه بعد که ...

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت، ناخن خودم خیلی خوبه، احتمالا فقط کاور کنم،😘😘