2777
2789
عنوان

بهم گفتن ما اجازه فروش به شمارو نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 48 پست

باور کن میدونم همسرت بی ادبی کرده ولی کار فروشنده ها بدتربوده ، نمیمردن اگه ده دقیقه حرمت مشتری رو نگه میداشتن ، اتفاقا ی اینبار شوهرت را شما کوچک کردی ،من بودم میگفتم همسرمن بی ادبی کرد درست ولی اون اقا هرگز حق نداشتن با مشتری برخورد نامناسب داشته باشن و من جات بودم خوشحالم میشدم ک از مغازه های بی درک خریدن ارم، چیزی ک زیاده مغازه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت یه جا دیگه بروو

برخورد فروشنده هم زشت بود شوهرت زشت تر

از اینجور جاها که الکی گرونن و و الکی سرشناس بدم میاد اینقدر ِافه باز چیه ساعت استراحت  هه موقع استراحت باید مغازه رو تعطیل کنند یا درهارو ببندن نه که بزارن مشتری بیاد و الکی منت بزارن من بودم خرید نمیکردم میزاشتم همونجا  

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
یا خدا چقدر بد شد

فاجعه تا دوروز چشمام از گریه باز نمیشد و شوهر خرم میگفت چیزی نشده اینهمه مغازه 

اصلا متوجه له شدن غرور شخصیت و اعتبار من نبود 

نمیدونی وقتی با مادر و خواهرم میرفتم چقدر فروشنده و صاحب مغازه منو لوس میکردن ک با سلیقه ترین مشتریمونن و همیشه بهترینارو دیقه نود میان میبرن و بعدم همیشه از تو کمد و زیر میز کارایی ک تو ویترین هنوز نذاشته بودن رو برام میاوردن 😔 ... 

درصورتیکه انقدر شلوغه اصلا وقت جواب سلام دادن ب بقیه رو نداشتن 

حالا جونت که اونجا گرو نیست که حتما بری،برو جای دیگه.دوم همسرتون بد رفتار کردن ولی اونا هم اگر نمی خواستن شما باشی باید از اول راه نمی دادن نه که هی بگن زود باش.سوم وقتی می بینی تایم استراحت همون لحظه عذرخواهی می کردی و می گفتی بعدا میام.چهارم مجبوری با شوهرت بری وقتی اخلاقش میشناسی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

به نظرم حق با شوهرته 

شما هم اشتباه کردی ازشون خریدی و بدتر از اون دوباره رفتی و شوهرتو تحقیر کردی. 

وقتی فروشنده گفت عجله کنید باید میومدی بیرون 

وقبل اینکه بهت توهین کنن که دیگه رات نمیدیم خودت دیگه پاتو اونجا نمیذاشتی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
باور کن میدونم همسرت بی ادبی کرده ولی کار فروشنده ها بدتربوده ، نمیمردن اگه ده دقیقه حرمت مشتری رو ن ...

دقیقا باید از شوهرت دفاع کنی جلو بقیه و نباید حرفشون رو تایید کنی 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

حالا چه اصراری داشتی اون تایم خرید کنی میرفتی یه دور میزدی میومدی تایم استراحتشون بوده حق داشتن 

زن و شوهر بلد نیسین ابرو داری کنین این از شوهرت که توهین به فروشنده کرده اینم از تو که جلو یه مشت ادم زدی تو سرت

فاجعه تا دوروز چشمام از گریه باز نمیشد و شوهر خرم میگفت چیزی نشده اینهمه مغازه اصلا متوجه له شدن غرو ...

اتفاقا شما غرور و شخصیت شوهرتو شکستی 🤦‍♀️

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن میدونم همسرت بی ادبی کرده ولی کار فروشنده ها بدتربوده ، نمیمردن اگه ده دقیقه حرمت مشتری رو ن ...

باورت میشه یکساله شال و روسری نخریدم 

جز اونجا هیجا نمیتونم خرید کنم 

بعد از اونجا یه خريدایی میکردم جاری و دخترداییای حسودم ب زبون میومدن تعریف میکردن 

فاجعه تا دوروز چشمام از گریه باز نمیشد و شوهر خرم میگفت چیزی نشده اینهمه مغازه اصلا متوجه له شدن غرو ...

تو دیگ کی هستی

ب شوهرت توهین میکنی واسه ی نره خر که 4 برابر پول گرقته ازت

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

دقیقا باید از شوهرت دفاع کنی جلو بقیه و نباید حرفشون رو تایید کنی

دقیقا همینه واین خانم سادس ، همین حالام داره سادگی درمیاره که دوروزه بخاطر ی فروشنده و صاحب مغازه چاپلوس غریبه گریه کرده و زندگی خودشو شوهرشو جهنم کرده اونم بخاطر کی ☹️ بخاطر ادمهای مغرورو بی ادبی که چون مردم بهشون پول دادن هار شدن فکرکردن کسی هستن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....