2777
2789
عنوان

كاپ كيك براوني

804 بازدید | 67 پست

خانوما پودر كيك آماده براوني رو بخرم بريزم تو كپسول كاپ كيك تو فر بپزم خوب ميشه بنظرتون؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

اصلا پودر کیک آماده نگیر 

منم قبلا میگرفتم رشد 

خوب بود بد نبود 

ولی جدیدا خراب شد 

روغنش زیاد کردن 

یعنی یه بوی شدید 

روغن نباتی میده 

من یه بار گرفتم 

درست کردم هیچ کس نخورد 

همش رو ریختم دور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پودر کیک آماده نگیر  منم قبلا میگرفتم رشد  خوب بود بد نبود  ولی جدیدا خراب شد ...

اي واي من همش از اين آماده هااستفاده ميكنم كه

غير اونا بلد نيستم😁🙈

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

من همیشه از آماده ها استفاده میکنم که خیلی هم خوب میشه 

ولی دو با برانی درست کرددم که اصلا خوب از اب در نیامد 

ولی فکر کنم تو کپسول تو فر خوب بشه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
من همیشه از آماده ها استفاده میکنم که خیلی هم خوب میشه  ولی دو با برانی درست کرددم که اصلا خوب ...

خدا كنه خوب بشه ميخوام بعنوان عصرونه تو مهموني كه خانواده همسرم ميان خونمون درست كنم

بد بشه آبروم ميره😁🙈🙈🙈

اي واي من همش از اين آماده هااستفاده ميكنم كه غير اونا بلد نيستم😁🙈

منم از آماده استفاده میکردم ولی چند وقت پیش یکیش گرفتم اینطوری شد دیگه پشیمون شدم 

شما چه مارکی میگیری 

من مارک رشد میگرفتم 

من کیک پزیم افتضاحه

آشپزیم خوبه چیزهای جدید هم خوب میشه ولی کیک هر کاری میکنم خراب میکنم شوهرمم میگه والا نمیخواد کیک بپزی فقط مواد هدر میدی منن فعلا بیخیالش شدم.

خودت درست کن اماده چرا تو قحطی که گیر نکردی همه چی هست 

واي ماريا جون خوب شد اومدي عزيزم 

بنظرت چيز خوبي از آب در مياد؟

براونی باید تخت باشه و تو قالب مربعی درست کنی چون زیاد پف نداره بریزی تو قالب کاپ کیک خیلی کم حجم و ...

اينم فكر خوبيه آفرين👍👍👍❤️👏👏👏

خدا كنه خوب بشه ميخوام بعنوان عصرونه تو مهموني خانواده همسرم درست كنم بد بشه آبروم ميره😁🙈🙈🙈

اوه نه 

عزیزم ریسک نکن 

کاپ کیک درست کن 

برانی نزار 

پودر های اماده کاپ کیک که هست 

خودت هم میتونی مواد و درست کنی چیز پیچیده ای نیست 

ولی توصیه میکنم چون معلوم نیست چی از اب در بیاد برانی درست نکن 

در ضمن بعضی ها از برانی که یه مدل کیک خیس هست اصلا خوششون نمیاد

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
براونی با دستور بدون شکلاتش که مال شف طیبه هست درست کن یعنی عالی میشه موادشم همه در دسترس ارد و کر ...

بزنم کیک براونی شف طیبه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.