2777
2789
عنوان

از مردای خسیس متنفرم اه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست

ادب کنی؟ اون داره از الان غیر مستقیم بهت میگه که رفتارش چطوریه و در آینده قراره چطوری خرج کنه که بشناسیش و بپذیریش بعد میخوای ادبش کنی ادب شدنی بود تا حالا درست شده بود اتفاقا برعکس اون تورو به شرایط عادت میده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میبرندتوقبر

نه میزارن بچه ها میراث خورها اون هام تا میتونن خرج میکنن کیف شو میکنن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خواهر من همسر من از ماهی صد تا دویست تا پانصد میلیون متغیر درآمد داشته ولی نه دلش میاد واسه خودش خرج کنه نه من و بچه هاش

لباس های مندرس عینک شکسته وسایل جهیزیه ام که کهنه شدن و ...

گوشت تموم کنم تا یکماه باید بگم و ... نامزدی هم همین طور بود 

پس اگه درست بشو نیست قیدشو میزنم

ببین ذاتش جمع کننده ی پوله،دست خودش نیس

اگ خرج اضافی(ب قول خودشون بیخودی)بکنن،اعصابشون بهم میریزه،تازه عصبی هم میشن،این ی موردم بش اضافه میشه

اطرافیانم دیدم ک میگم..حرص زنشونو درمیارن از بس خسیسن،بعد یجوریم اخلاقشونو گُهی میکنن ک زنشون جرات نکنه بگه پول بده.بنظرت درست میشه؟!