2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 168 پست
عدالت یعنی هر کسی حق و وظیفه‌ای داشته باشه که با شرایطش جور باشه. ولی مشکل اینجاست که خیلی وقتا زن‌ه ...

ارزش برابر بله ولی فرصت برابر یعنی رقابت درمیدانهایی که مشابهند درحالیکه تفاوتهایی دارند که  برنده را ازقبل مشخص کرده مگراینکه زنها زنانیتشونو قربانی پیروزی دراین رقابت کنند که باعث میشه که نهایتا احساس شکست در زندگی کنند علی رغم پیروزی در میدانهایی مثل اشتغال و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامبر الگوی ما بودن نباید این کارو میکردن کودک همسری اینا خیلی بود

چی میگین پیامبر به صلاح جامعه رفتارمیکرده وگرنه یعنی نمیدونسته عایشه چطور زنیه؟ بیخیال بابا اگه الگو هست چرا فقط زن گرفتنش الگو شده؟ چرا امانت داری صداقت خیانت نکردن دزدی نکردن پایمال نکردن حق خوشرویی وخوشرفتاری وکلی چیزای دیگه الگو نیستن 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
عدالت یعنی هر کسی حق و وظیفه‌ای داشته باشه که با شرایطش جور باشه. ولی مشکل اینجاست که خیلی وقتا زن‌ه ...

شما در بطری رو ب تنهایی میتچنی باز کنید؟

نه

زن مرد مکمل همن ب نظر من باهم تکمیل میشن

هر دو جسم متفاوت ک با وجود هم یکی میشن

ولی از نظر قانونی بله حق زن مرد باید برابر باشه 

دیه برابر باشه شغلا برابر باشه و.....

الان مثلا بانک ۱۰۰۰ تا مرد میپذیره ۱۰۰ زن ممکنه یکی از اون زنا خرج یه خانواده رو بده و این کارشون درست نیست

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ارزش برابر بله ولی فرصت برابر یعنی رقابت درمیدانهایی که مشابهند درحالیکه تفاوتهایی دارند که برنده ر ...

مگه میدان مسابقه و یا جنگه ؟ چرا فکر می‌کنی ماها میگیم مثل مردا باید باشیم ؟ما دردمون از اینه که هیچی برابر نیست، هیچ خانومی تاحالا ندیدم بگه که من چون مثل آقایون کار نمیکنم تا راضی هستم ما برای چیزای دیگه عصبی هستیم ، مثل چند همسری ،و و و بقیشو خودتون باید  بدونید 

💚🌱

من کلی گفتم مثل حضرت فاطمه که دختر پیامبر بودن و تو سن کم ازدواج کردن در هر صورت کودک همسری بود هرچق ...

حضرت فاطمه هم همینجور.سن دقیق ثبت تاریخ نیست والبته تفاوتهای فرهنگی وکلا پایین بودن سن ازدواج درجوامع قدیم چه برای زن چه مردهم باید درنظرگرفته بشه

شما در بطری رو ب تنهایی میتچنی باز کنید؟نهزن مرد مکمل همن ب نظر من باهم تکمیل میشنهر دو جسم متفاوت ک ...

بله من در بطری رو تنها باز میکنم تازه لامپ هارو هم عوض میکنم 😂 در هر صورت من منظورم حق و حقوق انسانی بود از اول هم گفتم 

💚🌱

حضرت فاطمه هم همینجور.سن دقیق ثبت تاریخ نیست والبته تفاوتهای فرهنگی وکلا پایین بودن سن ازدواج درجوام ...

بیخیال عزیزم اینو دیگه از بچگی حتی تو برنامه های تلویزیونی هم می گفتن که تو ۹ سالگی ازدواج کردن 

💚🌱

مگه میدان مسابقه و یا جنگه ؟ چرا فکر می‌کنی ماها میگیم مثل مردا باید باشیم ؟ما دردمون از اینه که هیچ ...

اولین جنایت فمنیستها همینه که عرصه اجتماع راکردند میدان جنگ دوجنس.که تواین جنگ هم زن خوشبخت نخواهدبودهم مرد

بله من در بطری رو تنها باز میکنم تازه لامپ هارو هم عوض میکنم 😂 در هر صورت من منظورم حق و حقوق انسان ...

فکر کن معیار در بطری باشه

یعنی مردی نتونه در بطری باز کنه جزو زنان محسوب بشه

و زنی بتونه در بطری باز کنه مرده

حقوق انسانی هم هیچی 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی