2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 168 پست
مگه اسلام غیرازاین گفته تصنیف اموال که دراسلامم هست به عنوان شریک زندگی هرچی مرد داره باید نصفش به ن ...

مردها بیشتر سواستفاده نکردن بنظرت؟؟؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تفاوت ذاتی به تفاوت حقوق وتکالیف منجرنشه بی عدالتیه.باید حقوق انسانها براساس تفاوتهاشون باهم تنظ ...

این حرفا تاریخ انقضا شون گذشته بهتر قبول کنید و خودتونو اذیت نکنید میدونم سخته همون طوری سال ها برای من و امثال من سخت بوده پذیرش اجباری اینا 

جامعه داره تغییره میکنه و قوانین هم یه روزی عوض میشه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

آیا مردها دشمن زنهاهستن که هی بخوان حقشونو بخورن؟ زنها دختروخواهر وهمسر ومادرشانند.

بله به وقتایی از دشمن بدترین

مثل وقتی اموال بزنه به نام مادر چرا چون زنش نگیره ازش 

یا در مورد خیانت که صیغه می کنند 

فمنیستامیگن حقوق اجتماعی واقتصادی چیزای دیگه باید یکی باشه چون درجامعه غیراسلامی واقعا حقوق زن نادید ...

اینو واقعی میگی!!!!!

یه مستند بی‌طرف نگاه کن که از حقوق دو‌طرف گفته باشه

کدوم حق‌‌رو‌ زن مسلمان داره که زن غیرمسلمان نداره؟

حق حضانت فرزند؟ تفاضل دیه بین زن و‌مرد؟ ارث دوبرابر مرد ؟ اذن همسر یا پدر برای حتی جراحی پزشکی که زن داره میمیره تا قیم نیاد امضا کنه عملش نمیکنن؟

میشه یه مثال بزنید از حقی که زن مسلمان داره و زن غیرمسلمان نداره؟

همونجایی که زن بدون احازه همسر حق بیرون رفتن نداره مرد حق ازدواج مجدد داره درصورت برابری مساوات همون ...

ببین اگه مرد حق لزدواج مجدد داره با شرایطیه که خداگفته یعنی بین زن اول ودوم سرسوزنی فرق بذاره کارش ساخته است مرد، واگه زن همزمان نمیتونه دوتا شوهرداشته باشه دلیل علمی داره حتی عده نگه داشتن زن دلیل علمی داره  نه تعصبی

دوم اگه زن بدون اجازه نباید بره بیرون نباید کاری بکنه وبه مرد این اجازه روداده که بزنه به شرط اینه که تمام حقوق زن ازطرف مرد رعایت بشه نه صرفااسمش بره توشناسنامه تمومه، تمام حقوق زن چه عاطفی چه مالی چه ازجاات دیگه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
خود خدا هم مرده حتمن وگرنه اینهمه دستورات ضد زنی محاله

خدا خودش مرد نیس 

ولی اینکه همه پیامبرا و اماما و نمیدونم ادم های مذهبی مردن بایدم نتیجش این کتابای مذهبی باشه 

همشون بدون استثنا زن ستیزی دارن 

جالبه که هیچ کتاب آسمانی و هیچ وحیی برا زن ها نشده 😂

🥲
خب الان شما چون دخترت تمیزتره بهش بیشتر پول میدی یا میگی مثلا اجازه داره بیشتر از برادرش تلویزیون نگ ...

نه ولی توقع کاریکسان ازشون نباید داشته باشم هرکدومو برای هرکاری که باهاش راحت ترن تربیت کنم

ببین اگه مرد حق لزدواج مجدد داره با شرایطیه که خداگفته یعنی بین زن اول ودوم سرسوزنی فرق بذاره کارش س ...

مگه حیوانه که بزنه؟ خودت خنده ت نمیگیره از این حرف ها؟  کدوم مردی رو دیدی ۱۰۰درصد همه ی موارد رو رعایت کنه؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حقوق یکسان یعنی مشابه .این درست نیست بایدبه تفاوتاشون توجه بشه ونظام حقوقی براساس این تفاوتها عادلان ...

جونشو ندارم از عقایدم دفاع کنه و عقایدمم نیاز ب باور کسی نداره

هرکی عقایدش یه جوره دیگه..

موفق باشید🙏🏻

زنی که در توانایی و ذکاوت چیزی از مرد کمتر نداره چه بسا بالاتر هم هست چرا باید حق و حقوقش کمتر از مر ...

کی گفت کمترباشه متفاوت باید باشه تفاوت بحث کیفیته کمتروبیشتربحث کمیت