2777
2789
عنوان

همسرم وقتی خونس کلافم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کلی بهش کار میگم زود انجام میده و دوباره سراغم میاد ۳۰ سالشه انگاری مامانشم

کتاب ۵ زبان عشق بخون 

فکر کنم زبان عشق همسرت لمسی هست 

منم همسرم همینطوریه ولی من اصلا نمیتونم اینطوری باشم زبان عشقم شنیداری هست

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
خوب باید خواسته اونم در نظر بگیری زندگی مشترک یعنی همین، دوست داشتی صب تا شب سرش تو گوشی بود محل بهت ...

نه حقیقتا،ولی باور کن این زیادی شورشو درمیاره جوری که مادرشوهرمم بهش گفته انقد اذیتش نکن

نه حقیقتا،ولی باور کن این زیادی شورشو درمیاره جوری که مادرشوهرمم بهش گفته انقد اذیتش نکن

متوجه هستم چی میگی شوهر من اوایل ازدواج با اینکه خونه مادرش زندگیمیکردبم، حتی میرفتم دسشویی پشت در وای می ستاد تا بیام بیرون الانم که  30 ستل میگذره حتی میرم حموم میگه زود بیا بیرگن دلم تنگ میشه😂😂منم سردم ولی الان میگم کاش اون اوایلم بیشتر قدر عشقشو میدونستم تین روزا میگذره 

چقدر زود دیر شد، حیف💔
سلام عزیزم یه سوال داشتم ازت تو تازه جهیزیه خریدی هنوز آینه و کنسول مده؟بنظرت واجبه؟

سلام عزیزم بله من خریدم و بنظرم مده

واجب نمیدونم ولی الان دیگه کسی بوفه نمیخره پس وسایل دکوری و ظرف های بلورت رو باید داخل کنسول بزاری