2777
2789

تولد دخترم بود مهد گفتن کیک کلاسی کوچیک میتونین بیارین یا ۵ کیلویی برای سالن که همه بچه ها شرکت کنن

ما گفتیم دخترم دورش شلوغ باشه خوشحال بشه سالنی گرفتیم خیلی هزینه ش زیاد بود ولی جور کردیم

خلاصه جشن گرفتن و بعدش تولد بقیه بچه ها دیدیم بادکنک هم میارن

همه نه ولی اکثرا میارن

چندتا یا عدد سنشون و ...

دخترم ۶ ساله

گفت تولد من بادکنک نخریده بودین منم میخوام

ما واقعا نمیدونستیم

میگفتم توی مهد کدوم مربی حوصله داره بادکنک تزیین کنه

ولی بعد دیدم یا با پایه اوردن

یا هلیومی

الان شده عذاب وجدانم دیگه سال بعد مدرسه میره نمیتونم توی مهد براش جبران کنم

وسواس فکری هم دارم الان نمیتونم عکس و فیلم تولدش ببینم

بهم میریزم و عصبی میشم که دخترم این کمبود و داشته و ناراحت شده

برای شما که وسواس ندارین و سالم هستین

اگه این مورد پیش بیاد واقعا چکار میکنید

چقدر ناراحت میشین چکار میکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه زود از دلش در میاد، سخت نگیر.برای بچه من بارها اتفاق افتاده، فکر کردم یه چیز خیلی تو دلش بمونه، ولی سریع با یه موضوع ساده فراموشش شد. کلا دوستانه توصیه می کنم بذار طبق روحیه بچگیش از خوشی های ساده و لحظه های زندگی لذت ببره.بچه ها اینو بلدن. بادکنک که هیچی، تو یه کلیپ دیدم خود کیک تولد افتاد زمین و خراب شد، همه خانواده به جای غصه خوردن همونجا دورش نشستن رو زمین و جشن گرفتن!

شما خودتون به عنوان مادر چه مدت به این موضوع فکرمیکنیدچقدر ناراحت میشینمیشه راهنمایی کنید

من بچه ندارم ولی میدونم بخای واسه اینا ناراحت شی تا آخر کلاس ششم بچه چیزی ازت نمیمونه

مگه قراره همه بادکنک و هرچییییی میخان داشته باشن

ب بچه ت یاد بده با هرچی موجوده شاد باشه به کمبود ها توجه نکنه، اکثر ما بزرگتر ها اینجوری نیستیم و همش تو حسرت و زجریم 

یا حسین
من بچه ندارم ولی میدونم بخای واسه اینا ناراحت شی تا آخر کلاس ششم بچه چیزی ازت نمیمونهمگه قراره همه ب ...

دقیقا برای همین همیشه تو حسرتیم

ممنونم ازت عزیزم