2777
2789
عنوان

خانومای باردار که نی نیشون دختره بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست

ان تی کجاش زده ?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدین من یه آزمایش و یه سونو برای غربالگری اولم دادم

همون تو آزمایش یه قسمتش fbhcg زده

اون منظورمه

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ 
همون تو آزمایش یه قسمتش fbhcg زده اون منظورمه

زده ۱۱/۴

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
معلومه سلامتیش مهمه عزیزم ولی خب هم دختر هم پسر لطف خودشو داره،،منم نگفتم حتما دختر ولی خب دوس دارم ...

ببین من شماتت نمیکنم ایشالله همینی که میخوای بشه

واقعا برام سواله جنس جور که میگن چه لطفی داره ؟من خودم دوتا بچه دارم هر دو هم دخترن ولی یه بارم نشده بگم کاشکی پسر بود یعنی این که شما میگی جنسم جور باشه به ذهنم نرسیده

ببین من شماتت نمیکنم ایشالله همینی که میخوای بشه واقعا برام سواله جنس جور که میگن چه لطفی داره ؟من ...

يه جور اصطلاحه ولی من یه پسر دارم و تمام دنیامه و جونم براش درمیره ولی خب دخترم دوس دارم هرجا میبینم دلم ضعف میره براشون،،پسرم باشه روی چشام میذارم،،اول سلامتیش برام مهمه

يه جور اصطلاحه ولی من یه پسر دارم و تمام دنیامه و جونم براش درمیره ولی خب دخترم دوس دارم هرجا میبینم ...

منم یه پسر دارم و از خدا میخوام این بچم سالم باشه و ترجیحا دختر 

همینایی که میگن ما دوتا دختر یا دوتا پسر داریم و تا حالا به جور بودن جنس فکر نکرریم مطمین باش 100درصد دروغ میگن چون ادم همیشه حسرت چیزی رو میکشه که نداره  و همه دوست دارن تجربه هر دو جنس بچه رو داشته باشن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
منم یه پسر دارم و از خدا میخوام این بچم سالم باشه و ترجیحا دختر  همینایی که میگن ما دوتا دخ ...

چی بگم،،خدا به همه بچه اول سالم و صالح بده و هرکی هرچی دوس داره نصیبش بشه

خداکنه خدابه من هم یه پسرسالم بده توغربال گف شایددخترباشه هفته۱۲بودم.منوهمسرعشق پسریم..اگ خداصلاح بدونه به ماهم بده

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣