2777
2789

سلام 

خانومای بارداری که نی نیشون دختره میشه عدد بتا تو غربالگری ان تی رو بگید چند بود؟؟ممنون

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش یه مقاله هم دیدم نوشته بود توی هفته ۱۲ میتونه درست باشه و ربط داره،،ولی هنوز نیاز به تحقیقات بیشتر هست،،غربالگری ان تی هم معمولا تو ۱۲ هفته انجام میشه دیگه

نی نیت دختره    چه علائمی داشتی؟؟کی فهمیدی صددرصد دخمله؟

میدونستم دختره

ته دلم مطمعن بود

چون از ته دلم دختر میخواستم

اتفاقا علایمم شبیه پسرا بود و ان تی گفتن پسره

ولی انومالی گفت 100 درصد دختره و ما جشن گرفتیم

اصلا به علامتها فک نکن

چون هیچ ربطی به جنسیت نداره

و به بدن اشخاص بستگی داره

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
میدونستم دختره ته دلم مطمعن بود چون از ته دلم دختر میخواستم اتفاقا علایمم شبیه پسرا بود و ان تی گ ...

منم حس میکنم دختره و عاشق دخترم،،یه پسر دارم میخوام جنسم جور بشه

منم حس میکنم دختره و عاشق دخترم،،یه پسر دارم میخوام جنسم جور بشه

انشالله اول سالم و صالح باشه

بعد دختر باشه  

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
من معنی این جنسم جور بشه را نمی‌فهمم آخه خداراشکر کنید که اول باردارید بعدم دعا کنید سالم بدنیا بیا ...

معلومه سلامتیش مهمه عزیزم ولی خب هم دختر هم پسر لطف خودشو داره،،منم نگفتم حتما دختر ولی خب دوس دارم خدا هم نگفته گناهه

من دو هزارو خورده ای بود بتام و بچم دختر دوستمم ۲۰۰ بود و بچش دختر دخترخالم ۶۰۰ و بچش پسر جنسیت ربطی ...

بتا اول نه،،بتای غربالگری