2777
2789
عنوان

دوست دختر پسره یک ساله پیگیرمه😳 چیکار کنم❓️ به پسره بگم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست
بنظرم بیخیالش شو و وقت بذار روی خودتاما اگر خیلی دوست داری اینکارو کنی به مادرش بگو خود دختره ایهرچن ...

ن عزیزم اینکار خیلی ناجوره اونم میخواستم غیر مستقیم به پدرش بگم اینجوری بگم خودمم بد میشه میگن خرابی به پسر چیزی نمیگن

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسیمن اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش می ...

با کسی دیگه در ازتباط جز شما بوده؟

میدونه تو ازش ناراحتی؟ احتمال اینکه بعدش بخواد اذیتت کنه هم هست

الکی خودتو درگیر اون عوضی نکن

حیف توعه دختر ؛ بنظر من ارزش نداره

مطمعن باش یه جا جواب این کارشو‌کامل‌پس میده

تو هم یه ادم خوب میاد تو زندگیت ایشالله

یادم تورو فراموش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی دیگه در ازتباط جز شما بوده؟میدونه تو ازش ناراحتی؟ احتمال اینکه بعدش بخواد اذیتت کنه هم هستالک ...

اره عزیزم می‌دونه ولی عین خیالش نیس اسم مادرشم می‌دونم دلم میخواد یه ضربه ای بزنم بهش

اره عزیزم می‌دونه ولی عین خیالش نیس اسم مادرشم می‌دونم دلم میخواد یه ضربه ای بزنم بهش

من بخاطر تلافی کردنش میگم ؛ یه موقع بفهمه به باباش گفتی لج نکنه بیاد خانوادتو پیدا کنه چرت و پرت بگه

یادم تورو فراموش..
یعنی نکنم اینکارو؟ خب چجوری انتقام بگیرم پس؟ اون قول داد بمونه بعد رفت خدا لعنتش کنه

معلامه نباید اینکارو کنی 

اصلا چرا باید انتقام بگیری خیلی افراد هستن که بد قولی میکنن پس همه باید بریم انتقام بگیریم اینجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه بعد اینو یاد بگیر قرار نیست با هرکسی که میخوای آشنا بشی تا اخر عمر بمونی گاهی می‌بینیم رفتارمون بهم نمیاد یا فرهنگمون جور نیست قاعدتا بهتره جدا بشیم 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عزیزم درست ولی اون بهم دست زد قول داد تا تهش بمونه بعد اینجوری کرد 😔

به جاش بزگتر شدی یاد گرفتی به هیچکس اعتماد نکنی مخصوصا پسرای این دوره حس میکنم سنت کمه بنظرم انتقام بیشتر به خودت صدمه میزنه چون طرف مقابل سکوت نمیکنه دیگه وارد بازی دو سر باخت میشی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
به جاش بزگتر شدی یاد گرفتی به هیچکس اعتماد نکنی مخصوصا پسرای این دوره حس میکنم سنت کمه بنظرم انتقام ...

اون ترسوعه عزیزم ولی درست میگید 

من مثلا می‌خوام جوری جلوه بدم که مامانم عصبی شده و زنگ زده خودم روحم خبر نداره اینجوری سبک نمیشم که درسته؟ 

بنظرم به پسر نگو به دخترو هم بگو من باهاش در ارتباط نیستم دیگه جوابشم نده دنبال شر نگرد

به پسره نگم دوست دخترت مزاحمم شده

قبل دختره به پسره علاقه داشتم

ی چی بگم.. بیخیال دوتاشون شو.. حوصلع دردسر داری اخه..ولشون کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اون ترسوعه عزیزم ولی درست میگید من مثلا می‌خوام جوری جلوه بدم که مامانم عصبی شده و زنگ زده خودم روحم ...

بنظر من کلا اینکارو نکنید بزرگتر ها هم درگیر این روابط نکنین که دیگه جنجال به پا میشه باز هر طور خودت میدونی من نظرم اینکه بیخیال شو تو با پیشرفتت و پیدا کردن کیس بهتر میتونی انتقام بگیری