2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که هیچی بابا مهم نیست😂

الان اینجوری میگی! ولی بیشترین اعتمادبه‌نفس رو آدم از پارتنرش میگیره! وگرنه اینهمه خانوم متاهل  بخاطر نظر همسرشون زیر تیغ جراحی نمی رفتند! 

الان اینجوری میگی! ولی بیشترین اعتمادبه‌نفس رو آدم از پارتنرش میگیره! وگرنه اینهمه خانوم متاهل بخاط ...

چی بگم والا، اگه قراره منو بخاطر این چیزا بخواد همون نیاد کلا بهتره

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

چی بگم والا، اگه قراره منو بخاطر این چیزا بخواد همون نیاد کلا بهتره

این حرف از اساس غلط و اشتباست چون رضایت و نیاز جنسی یکی از بزرگترین دلایل آدما برای ازدواج هستش😅 

این حرف از اساس غلط و اشتباست چون رضایت و نیاز جنسی یکی از بزرگترین دلایل آدما برای ازدواج هستش😅

ببین نمیگم بده

اما اگه طرف بیاد به من بگه مثلا

تا اینکارو نکنی از رابطه باهات لذت نمیبرم

پس باید دور اون آدم رو خط کشید

چون روز اول من رو بدون اون آپشن دیده پس حرفی نمیمونه 

ببین نمیگم بدهاما اگه طرف بیاد به من بگه مثلاتا اینکارو نکنی از رابطه باهات لذت نمیبرمپس باید دور او ...

بزار واضح بگم تصور کن طرف عاشق تو و احساساتت هستش اما میبینی تو فانتزی هاش سایز بزرگ دوست داره اون موقع نظر اون آدم برات مهم هستش و ممکنه پشیمون بشی ! واسه همچین چیزی میگم یه کم دست نگه دار 

خواهش میکنم بفرمایید

شما به دانمارک مهاجرت کردید ؟

اگر جوابتون بله هست 

میشه بگید میزان تحصیلات تون چقدر بوده و اینکه مدرک زبان داشتید یا نه؟

اونجا شرایط زندگی خوب هست؟