بازم شکر . عکس نمیتونم بدم چون بزرگه واقعا .کسی تجربه ای داشته ؟ بعد یه سال چیکار میکنن که درست شه؟ حس میکنم شاید باید کوچیک تر میکرد که حتی ورمم کنه این جور نباشه . نیمه فانتزی مایل به طبیعی عمل کردم .هرکی میبینه میگه چه طبیعی خوب شده ( از بس ورم کرده اینجور میگن ) .
بعدمگه ورمش بره چقدر می خواد کوچیک بشه کسی تجربه ای داره ؟ من کورتون هم زده دکتربرام چند بار . راستی به اینکه شیوه عمل بسته بوده ربط داره ؟ یا نه ممکنه کسی بسته عمل کرده باشه ولی کوچیک بشه بینی .
فدات شم ممنون آره اصلا نباید حرفیه بابت بینیت بشنوی به من اول ها میگفتن چرا عمل کردی بینی خودت خوشگل ...
اره بابا اصلا نباید توجه کرد مال منکه از اقوام اول اومده بودن پشت اتاق عمل به دستیار دکتر گفت مردونه بزنید براش🙁🙁🙁خداروشکرکه دکتر حرف کسیو گوش نمیکرد بعدم همون ادم چند وقت پیش میگفت بزرگه بینیت 😂😅 حالا وایساده اگه مال منم کوچیک میشه بره عمل کنه بعدا اگه بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حقیقتش من بینیم نسبت به صورتم بزرگه ...خودم همیشه دوست داشتم عمل کنم اما از بعدش و اینکه میگن عمل بینی شانسی هست میترسم ...دوستم تازگیا عمل کرده حدود ۸ ماهه خیلی سربالا شده و واقعا قیافه قبلیش بهتر بود ...یا بعضی از بینی های عملی رو میبینم که دکتر خراب کرده و طفلکی دیگه کاری نمیتونن بکنن ...میدونم با عمل بینی صورتم خیلی تغییر میکنه
عزیزم دختر منم پیش دکتر بصام عمل کرده و نوک بینیش اصلا کوچک نشده و دست میزنم چند ماه گذشته و وسفته م ...
عزیزم فقط چند ماه گذشته؟ مبارکش باشه . باید یه سال صبر کرد اینکه سفته برا منم سفت بود مال خیلیا سفته ولی ورمش درست میشه ان شاالله. بعد شاید کورتون بزنن راهی هست