2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 422 پست
ممنونم . من دیگه تحمل بیهوش شدن ندارم. چون سر جراحی بینی م سخت بهوش اومدم . اگه تو مطب درست بشه خوبه

ان شاالله بهترین شه بسلامتی برات عزیزم . منم دیگه بیهوش دوس ندارم بشم 

فدات شم ممنون آره اصلا نباید حرفیه بابت بینیت بشنوی به من اول ها میگفتن چرا عمل کردی بینی خودت خوشگل ...

اره بابا اصلا نباید توجه کرد مال منکه از اقوام اول اومده بودن پشت اتاق عمل به دستیار دکتر گفت مردونه بزنید براش🙁🙁🙁خداروشکرکه دکتر حرف کسیو گوش نمیکرد بعدم همون ادم چند وقت پیش میگفت بزرگه بینیت 😂😅 حالا وایساده اگه مال منم کوچیک میشه بره عمل کنه بعدا اگه بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش من بینیم نسبت به صورتم بزرگه ...خودم همیشه دوست داشتم عمل کنم اما از بعدش و اینکه میگن عمل بینی شانسی هست میترسم ...دوستم تازگیا عمل کرده حدود ۸ ماهه خیلی سربالا شده و واقعا قیافه قبلیش بهتر بود ...یا بعضی از بینی های عملی رو میبینم که دکتر خراب کرده و طفلکی دیگه کاری نمیتونن بکنن ...میدونم با عمل بینی صورتم خیلی تغییر میکنه 

حالا ک بحث بینی داغه بهترین پزشکا رو هم معرفی کنید 

اهواز دکتر سرافراز چطوره؟ 

دکتر علی اکبر عطایی تهران نظرتون چیه؟! 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

عزیزم دختر منم پیش دکتر بصام عمل کرده و نوک بینیش اصلا کوچک نشده 

و دست میزنم چند ماه گذشته و وسفته مشخصه ورم نیست

دکتر همهر بار رفتیم میگه انتظار معجزه دارید 83 میلیون هم پول گرفته و پاسخگو نیست

دکتر خوب برای ترمیم سراغ ندارید

خیلی دوست دارم قیافه کسایی که عمل ترمیم بینی میکنن یا خیلی حساسن رو بینیشون رو ببینیم . لامصبا ینی ش ...

اخه شکست مجبور شدم عمل کنم 🤕یعنی خب البته بدم نمیشد جمع و جور شه ولی خب بزرگه الان مقداری ، ان شاالله پرم بره زود برا همه

عزیزم دختر منم پیش دکتر بصام عمل کرده و نوک بینیش اصلا کوچک نشده و دست میزنم چند ماه گذشته و وسفته م ...

عزیزم فقط چند ماه گذشته؟ مبارکش باشه . باید یه سال صبر کرد اینکه سفته برا منم سفت بود مال خیلیا سفته ولی ورمش درست میشه ان شاالله. بعد شاید کورتون بزنن راهی هست