2777
2789
عنوان

قرص خواب آور دادم

743 بازدید | 43 پست

به شوهرم قرص خواب آور پودر کردم دادم بعد خودم یذره نوشیدم ببینم مزه آب فرق نکرده؟! الان من خوابم میاد اون نشسته منتظر که برم بازی بازی🥺

3 تا رو پودر کردم داخل یک و نیم لیتر آب ریختم چیزیش نشه؟ میترسم غلط کردم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوای بخوابونیش؟🤣😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چرا میخوای بخوابونیش؟🤣😂

تاول زدم دیگه بعد یک ماه و نیم اومده کلا پره. منم خسته بچه داری اصلا میلی ندارم هیچی

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

چقدر ترسناکی چقدر نترسیمن اگه جای شوهرت بودم و می‌فهمیدم قطعا طلاقت میدادم آدم کنار شما احساس امنیت ...

بخدا خستم

یک ماه و نیم نبوده که چرا تاول زدی !؟

از دیروز تا الان پنج بار .

بابا خستم به خدا ، بچه 7 ماهه دارم که مدام گریه میکنه و خستم میکنه اینم از اینور

تاول زدم دیگه بعد یک ماه و نیم اومده کلا پره. منم خسته بچه داری اصلا میلی ندارم هیچی

کاش خودت همش میخوردی لااقل تخت تا صبح میخوابیدی هیچی نمیفهمیدی🥲

یکم بچه رو بده بهش نگه داره تو استراحت کن،سعی کن بچه رو ۱۰ بخوابونی دوش بگیر لباس خواب خوشگل بپوش خودتم به وجد میای و علاقه پیدا میکنی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤