2777
2789
نگاه نمیشعمحبت کردن باید بلد باشههمونطوری تربیت شده باشه چیزی نیست ک ب مرد سی ساله یاد بدی

باور کن میشه 

من ی پسر سی ساله رو با محبت ب خودم وابستش کردم 

خیلی زیاد ن ها ولی فیزیکی بیشتر و قربون صدقه 

مردا عین بچن 

جدن ؟ چقدر بد ولی اما مگ نمیگن مردا مث بچن با محبت نرم میشن

بستگی به طرفتدداره.

والا من محبت کردم 

بعد از۵سال خیانت کرد

گفت تو تپلی خوشم نمیاد از هیکلت

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منپ هنوز میترسم سختم میگذره ولی دیگه یکی رو مخم نمیرهخیلی نامرد بود خیلی

مدیتیشن منبع اصلی خدا عشق واقعی خداس که در تاریک ترین لحظات نورشو توقلبت حس کنی 

واین فقط با مدیتیشن به دست میاد 

پس روزی ۱۰دقیقه صبح ۱۰دقیقه شب مدیتیشن وشکرگذاری 

این رو به تمام دختران زنان سرزمبنم آرزو میکنم که واقعا روزی ۲۰ دقیقه وقت بزارن ازدردورنج کی منو میخواد ونمیخواد رها بشن 

کاش به این درک برسن

تا تو خودت خودتو دوست نداشته باشی باکلی زخم گذشته نمیتونی وارد رابطه خوب بشی به قول حسین ٱرا به  گداکی دیدی چیزخوب بدن به دستش به ادم نیازمند همیشه زباله های خودشونو میدن مردم 

اول خودت خودتو سیراب کن 

به قول آراهان ن توفاطمه زهرا باش حضرت علی خودش میاد دنبالت  نیازنیس بگردی

مدیتیشن منبع اصلی خدا عشق واقعی خداس که در تاریک ترین لحظات نورشو توقلبت حس کنی واین فقط با مدیتیشن ...

قران اینا زیاد میخونم ولی میدونی چیه بحث خواستن یا نخواستن نیس که خوب آدم باهزار تا امید وآرزو ازدواج میکنه که یه همدمی داشته باشه یکی که تو خوشیا وناخوشیا کنارش باشه فقط بحث محبت کردن وناز کشیدن نیس شوهرمن حتی وقتی سخت مریض میشم یه لیوان آب نمیده دستم یه دکتر نمیبره تازه هزارجور غر میزنه که چرا غذا آماده نیس چرا این اینجاس اون اونجاس خوب من به چی این دلم خوش باشه

من خودم ۱۳ سال بی محبتی و بی توجهی دیدم

اوایل واقعا داغون بودم یواش یواش رو خودم کار کردم

هر روز بهتر از قبل شدم از لحاظ اخلاقی

اونم تغیر میکرد ولی خیلی کم

بهت میگم اگر هنوز این ازدواج سرجاشه فقط بخاطر تلاش منه 

اون هیچکاری نکرد

به خودم میگفتم بلد نیست مدلش اینطوریه ولی دوسم داره

تا اینکه فهمیدم خیانت کرده اونم با یه زن متاهل

کلا از چشمم افتاد

حاضر نیستم دیگه یه قدمم براش بردارم

حتی اگه قرار باشه زندگیم به هم بریزه