2777
2789
عنوان

پراز حسرتم سنم دیگ بالا رفته امیدی نیست💔🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 69 پست
بابا دیگه از زلیخا که پیر تر نشدیم !آخر پیری و معرکه گیری جوون شد و با پیامبر خدا ازدواج کرد :/ هیچ ...

ازبس همه سرزنشم کردن گفتن دیرکردس تقصیرخودته

رفتم تو رابطه بجای اینکه همدمم باشه همش بهم تیکه انداخت که عقب موندی از همه هیچی نشدی

انقد روم اثر گذاشت که دائم خودمو با بقیه مقایسه میکنم گریه میکنم

فقط افسرده شدم و به زور ادامه میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در همین حد بگم رابطه مفت نمی ارزه ها مفتتت

بیخیال زندگیتو با دستای خودت بساز ب امید کسی نشین

شوهر خوبشم ب درد نمیخوره چون تو در هر صورت با داشتن شدهر محدودی نمیتونی پیشرفت آنچنانی داشته باشی و صرفا ی شغل پاره وقت بتونی ور داری 

ولی محرد ک باشی خیلی کارا میتونی انجام بدی 

همین عاطفه کبیری رو ببین چقدر موفقه 

عمرا اگ شوهر داشت تا این حد پیشرفت میکرد 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
خیلیا سرزنشم کردن گفتن تقصیرخودته که عقب موندی از همه حالا بکش😞فقط زخم زبون زدن و بی انگیزه تر شدم

ببین دقیقا می‌فهمم چی میگی

فقط یه هدف مشخص کن و روش فوکوس کن

خ به اونایی که بهت زخم زبون می‌زنن بی محلی کن بعد اینکه برای انگیزه فقط خدا، از خدا کمک بخواه به زمانبندی خدا اطمینان کن

بگو خدایا من تلاشم رو کردم دیگه بقیه‌اش با تو 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

منم 27سالمه تازه دارم لیسانس میگیرم تا بحال هم خواستگار نداشتم قیافمم خوبه پدرم خیلی دوست داره ازدوا ...

چقد شبیه همیم🥲منم دوتا خواستگار داشتم اما خوب نبودن نه اینکه من سخت گیر باشما نه واقعا خوب نبودن

با یکیم تورابطه ام اصن نمیدونم منو میخواد برای ازدواج یا نه ازبس که هربار یه چیزی میگه

حتی سراینکه دماغمو عمل کردم بم گفت ترکم میکنه

ینی ازاینم شانس نیاوردم

تو که خوبی من با ۲۱ سال سن از زندگی ناامیدم. رشته‌مو دوست دارم ولی پشیمونم چون آینده ای برای خودم تو این رشته نمیبینم. از سر بیکاری میخوام ارشدم بخونم.  به هیچی علاقه ندارم. حتی انگیزه ندارم برم تفریح.

با وجود مخالفت خانواده کار میکنم. سطحش پایینه ولی فقط میخوام وقت بگذره. تموم شه زندگی.

هیچ مشکل بزرگی ندارم تو زندگی ولی نمیدونم چرا مثل هم سن هام نیستم