2777
2789
عنوان

پراز حسرتم سنم دیگ بالا رفته امیدی نیست💔🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 69 پست
قدر جوونیتو باید خیلی بدونی این روزا خیلی سریع میگذرن🥲تمام تلاشتو بکن جوری پیش بری که به سن من رسید ...

مامانمم همینو میگه ولی واقعا سردرگمم

نمیدونم دارم چه غلطی میکنم اصلا...

اگه نمیگفتی همه فکر میکردن ۴۰ سالته. چرا فکر میکنی سنت رفته بالا😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ پزشکی میخوای حقیقتش باید ی دوسالی رمان بزاری اگ 25 سالته بایذ بگم اصلا هم دیر نیس بلکه زمان خوبیه ...

خیلی دوست داشتم دوباره برای کنکور بخونم و پزشکی بیارم ولی همزمان با دانشگاه خیلی سخت میشه ازاونطرفم دنبال کارم

فعلا گفتم فکرشو ازسرم بیرون کنم دانشگاهمو تموم کنم بعدش برم سرکار درکنارش بخونم دوباره🥲

مامانمم همینو میگه ولی واقعا سردرگممنمیدونم دارم چه غلطی میکنم اصلا...اگه نمیگفتی همه فکر میکردن ۴۰ ...

میدونی چون وقتی میبینی دوستات دارن پیشرفت میکنن و مقاطع بالاتر میرن سرکار میرن خوشحالتر ازتوان تواین زمینه دلت میگیره که چرا من نتونستم؟چرا من کم کاری کردم؟ 

یوقتا حتی دلم میخواد بمیرم دوباره ازاول شروع کنم

من خیلی دیر سر عقل اومدم🤦🏻‍♀️

انقد خوشم میاد ازاین نمونه ها میبینم یکم امید میگیرم🥲 ازبس همه ناامیدم کردن گفتن دیگ دیرشده برات حس ...

به خدا زندگی همینه

حرف بقیه رو بیخیال😉

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

خیلی دوست داشتم دوباره برای کنکور بخونم و پزشکی بیارم ولی همزمان با دانشگاه خیلی سخت میشه ازاونطرفم ...

هرجور راحتی عزیزم 

ولی این فکر دیر بودنو اصلا نکن 

موفق باشی ❤️ 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
کاش بتونم واقعا۴ روز درهفته دانشگاهم دو ساعتم توراهم فقط😑

منم همینجوری بودم اما کار هم میکردم

اما خب خانوادم خیلی پشتم بودن

سنمم کمتر شماست ۱۸ تا ۲۲ سالگیم ینی الان تمام کردم کارشناسی