2777
2789

حالا من در جریان ریز جزئیا تا نیستم اما تا جاییکه می‌دونم پسره همیشه دنبالش بود اما دوستم پس میزدش 

الان که دوستم دوسش داره پسره میخواد کمتر ارتباط باشه 

اینم بگم بعضی وقتا دوستم خیلی رو اعصاب می‌ره مثلن گیر میده حتی به ماها که رفیقاشیم 

اما در هر صورت پسره عوض شده اول برا ازدواج میخواست الان میگه نمی‌دونم و دختره ازش پرسیده قصدت ازدواجه یا نه گفته معاون نیست چون شناختمون کمه و اصرار کرده ب پیش مشاور رفتن 

ولی کلن یجوری رفتار می‌کنه که مثلاً به دختره بگه ممکنه بعد یسال یا یه مدت ادامه ندیم دیگه 

الان من در جریان همه حرفا نیستم همینقدر گفته 

منتها الان کات کرده سر اینکه پسره خیلی وقت نداشته براش 

میگه اگه اومد جلو برگردم یا نه 

با وجود اینکه پسر گفته تا هشت ماه دیگه آشنایی لازمه و ممکنه بعد هشت ماه ادامه بدن یا ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره انتقام میگیره 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نه همون کات بهترین کاره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه اصلا اونجوری آدمی نیست فکر نکنم به نظرم ویلا تا وقتی پس بزنی جدیت میشن و کلن نباید رو بدی بهشون � ...

نمیدونم شاید دیده دوستت اول نخاسته دیگ سرد شده

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
الان من در جریان همه حرفا نیستم همینقدر گفته منتها الان کات کرده سر اینکه پسره خیلی وقت نداشته براش ...

رابطه ای ک آدم توش معلق باشه و حیرون و هدف طرفشو ندونه کات بهترین راهه .. اگه برگشت می‌تونه فرصت دوباره بده ولی با شرط و اینا ..

چه پسره نازمیاره بره گمشه بابا قحطی پسر که نیس کات کنه بره بایکی دیگه وقتی داره بازبون خودش میگه برای ازدواج نمی‌خواد روچه حسابی میخواد عمرشو بذاره پای این که هشت ماه بعد بگه نظرم عوض شد پسره لاشی وعوضبه از بلاتکلیف بودنش مشخصه