2777
2789
چ رنگی آخه اصلا رنگ دوس ندارم زود سفید شد

رنگ بدون آمونیاک یا همون رنگ گیاهی بزن.

من موهام سفید شده رنگ میذارم.چاره اش همینه گلم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

چون تنها کسی هستی که تو یه خونه کنارش زندگی می کنی و جز شما کی رو می تونه مقصر حساب کنه ؟! منم هر جا ...

بگو دیواری کوتاه‌تر از دیوار من پیدا نکرده 

دیگه سن که رفت بالا کم کم سفید میشه 

شمام خوبه خواهرت هست بندازی گردنش

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمت یا اگه بچه دارید گردن بچه ها

هر وقت سفید شد باشه 

خانم من وزنش زیاد میشه میگه تو مقصری موهاش سفید میشه میگه تقصیر تو هست کلا مسبب ناکامی هاش منم 

هر وقت سفید شد باشه خانم من وزنش زیاد میشه میگه تو مقصری موهاش سفید میشه میگه تقصیر تو هست کلا مسبب ...

منطقی فکر کنی درست میگه ، خونه ی پدر همیشه مقصر خانواده ست .

بعد ازدواج همسر و خانواده ش .

با این قضیه باید کنار بیاید شما آقایون ، غیر شما کسی رو نداریم بندازیم گردن شون .

منطقی فکر کنی درست میگه ، خونه ی پدر همیشه مقصر خانواده ست .بعد ازدواج همسر و خانواده ش .با این قضیه ...

کاشکی پیشرفت و موفقیت هاتونم گردن ما مینداختین

کاشکی پیشرفت و موفقیت هاتونم گردن ما مینداختین

نه دیگه  اون وقت ما خانم نبودیم ، خصوصیت اخلاقی خانما همین مرد رو قوی تر از خودش میدونه هر جا کم بیاره میندازه گردن آقا چون میدونه یه راه حلی داره برای مشکلش ولی موقع موفقیت هاش دوست داره بگه صفر تا صد خودم تلاش کردم تا آقا بهش افتخار کنه و تشویقش کنه  

نه دیگه اون وقت ما خانم نبودیم ، خصوصیت اخلاقی خانما همین مرد رو قوی تر از خودش میدونه هر جا کم بیا ...

اگه اینجوری راحت ترین که ما مشکلی نداریم 

شوهر منم کچل شده انداخته گردن من😐

شوهرمن موهاش میریزه و سفید شده میندازه گردن من منم سفیدی موهامو‌میندارم گردن شوهرم 🤣طبیعیه ادم میندازه گردن همسرش دیگه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

چند سالته 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم