2777
2789
عنوان

بعد کدوم اتفاق یه غم عجیبی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 71 پست
خیلی چیزاااااکاش حافظه دستکاری میشد

کااااااش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد فوت مادربزرگم تو ۵۵سالگی مرگ یهویی هنوز بعد ۲۰سال هروقت یادش میوفتم انگار قلبم مچاله میشه ،بعد ا ...

ببخش که میپرسم داییت چطور بدون اجازه مادرت/خواهرش تونست ارث مشترکشون رو بفروشه؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

فوت دوتاپسرام پارسال پاییز۱ماهبعد دنیا اومدن

عزیزمممم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
روزی که خیانتشو فهمیدم بعد ۱۹ سال زندگی حق من این نبود

وایییییی خیلی سخته

بعد از دو تا از دعواهام باهمسرمهمسرم پشیمون شد ولی دلم باهاش صاف نمیشه

مگه در چه حد بود دعوا پیش میاد دیکه تو زندکی

اتفاق که نه اما دیشب یه کلیپ دیدم از نوزادان شیرخوارگاه و هنوز تصویرشان تو ذهنمه

این گذریه اون چیزی که من میگم بعد سه سال هنوز هست من هنوزم نمیتونم از ته دل بخندم تا وقتی داداشمو خوشبخت نبینم

مگه در چه حد بود دعوا پیش میاد دیکه تو زندکی

همین که داد میزد... و دوتا تا جمله بهم گفت خیلی دلم شکست. ازش انتظار نداشتم. فکر نمی‌کنم بتونم از یادم ببرم 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

این گذریه اون چیزی که من میگم بعد سه سال هنوز هست من هنوزم نمیتونم از ته دل بخندم تا وقتی داداشمو خو ...

من تا بوده به فکر بچه های نوزاد و بی سرپرست بودم و متاسفانه درآمدی از خودم ندارم که بتونم بهشون کمک کنم 

اما برا خودم اشک زیاد ریختم و تا زمانی که از ته دل نخندم آروم نمیشم و این خنده رو تو چشم اونایی که با حرفاشون قلبم رو آتیش زدن فرو نکنم

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

همین که داد میزد... و دوتا تا جمله بهم گفت خیلی دلم شکست. ازش انتظار نداشتم. فکر نمی‌کنم بتونم از یا ...

سر این چیزا خیلی حساس نباش کینه نکن چون شوهرت و همیشه باهاشی من خودم خیلی کینه ای هستم ولی سر شوهرم می‌گذرم چون نمیشه واقعا

سر این چیزا خیلی حساس نباش کینه نکن چون شوهرت و همیشه باهاشی من خودم خیلی کینه ای هستم ولی سر شوهرم ...

من اصلاااا آدم کینه ای نیستم. به هیچ وجه

ولی چیزی بهم گفت که دست خودم نبوده و خدا توش نقش داشته. یجورایی خیلی خوردم کرد🥲🥲💔

با اینکه خیلی هم دیگرو دوست داریم مخصوصا همسرم منو خیلی دوست داره و برای راضی بودنم خیلی کارا میکنه. ولی همین که یادش میفتم بدنمو گُر میگیره. چون واقعا ازش انتظار نداشتم🥲

نمیدونم چجوری باید از ذهنم پاکش کنم

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

من اصلاااا آدم کینه ای نیستم. به هیچ وجهولی چیزی بهم گفت که دست خودم نبوده و خدا توش نقش داشته. یجور ...

عزیزم میفهمم حستو انشالله که برات جبران کنه و دیگه تکرار نکنه

ببخش که میپرسم داییت چطور بدون اجازه مادرت/خواهرش تونست ارث مشترکشون رو بفروشه؟

بابابزرگم یع تبکه زمین  بهش فروخته بود بعد فوتش گفت ک اقاجون خونه روهم زده ب نامم مدرکم ب کسی نشون نداد زنعموی خانومش وکیله قدریه اون کاراشو راست و ریست کرد ماام هیچ کدوم فکرشوهم نمیکردیم اینمارو کنه خیلی سریع خونه رو فروخت اصلا ازش انتظار نداشت مسی الانم با همه قطع رابطس