2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی ها و بدی های خوابگاه بگین خواهرم منو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست

آنقدر خوش میگذره ما چهار صبح بیدار بودیم میرقصیدیم حرف می‌زدیم گریه میکردیم نزدیک صبح میشد غذا هوس میکردیم درست میکردیم 🤣 فک کنم ساعت سه چهار صبح می‌گفتیم بچه استانبولی درست کنم بخوریم همه هم پایه🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاه همش خوبیه.زندگی اجتماعی صبوری کردن در مقابل اخلاق و رفتارمتفاوت. دیدن واقعیت آدم ها از نزدیک. آشپزی یادگرفتن و ...  فقط مواظب اضافه وزن و‌چاقی باشین چون خوشگذرونی ها همواره با خوردنه. من قبل از خوابگاه زندگی زیاد تمیزی نداشتم وقتی رفتم دیدم هم اتاقی هام چقدر تمیزن ازشون یاد گرفتم  من خیلی هم اتاقی های خوبی داشتم. 

بعد دختر من آرزو داره بره خوابگاه راه دور ان شاءالله که دوستای خوبی پیدا میکنه و بهش خوش میگذره

هرساله بدتر میشه خوابگاه چالش زیاد دار به اونایی خوش میگذره که با خیلی چیزا مشکل ندارن

آنقدر خوش میگذره ما چهار صبح بیدار بودیم میرقصیدیم حرف می‌زدیم گریه میکردیم نزدیک صبح میشد غذا هوس م ...

عع خداروشکر پس 

بحث و درگیری هم داشتی؟

یا مثلا یهو با تمام هم اتاقی هات قهر کنی ؟ 

تو خوابگاه بیشتر دوست داشتی یا خوده دانشگاه؟؟

هرساله بدتر میشه خوابگاه چالش زیاد دار به اونایی خوش میگذره که با خیلی چیزا مشکل ندارن

چه بگم دختر من با خیلی چیزها نمیتونه راحت باشه الان تو خونه هی ایراد میگیره حالا تا اون موقع ان شاءالله که بتونه خودش رو وقف بده

خدا بخیر بگدرونه

عع خداروشکر پس بحث و درگیری هم داشتی؟یا مثلا یهو با تمام هم اتاقی هات قهر کنی ؟ تو خوابگاه بیشتر دوس ...

نه اونا با دوست پسراشون کات میکردن من نامزد داشتم دلم تنگ میشد گریه میکردم🤣 خنگ بودم 

دختر منم امسال رفته، فعلا میگه خوبه، تا بعد ببینم چطور میگه.

دوستم سه تا دختر داره هر سه تا از وقتی دانشگاه رفتند اصلا برنمیگردن، انگار از خونه خیلی بهشون بیشتر خوش میگذره، میگن برگردیم خونه مگه چه خبره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عع خداروشکر پس بحث و درگیری هم داشتی؟یا مثلا یهو با تمام هم اتاقی هات قهر کنی ؟ تو خوابگاه بیشتر دوس ...

من تو خوابگاه خیلی با دوستام راحت بودیم هر کی یه وظیفه داشت من آشپز بودم یکی مسول تمیز کاری یکی مسول خرید و...