2777
2789

دوستان من مجردم و یه ناراحتی بسیاری دارم از همون ساعت که حرص خوردم خون سیاه از اومد بعدش هم لخته ببخشید عین جیگر چن روز همش لخته می اومد از صبح سعی کردم حالم خوب باشه چیزی نداشتم الان باز حرص خوردم دیدم یه لخته بزرگ ازم اومد نزدیک پریودمه اما نمیشم این اولین باره اینجوری شدم چرا توروخدا راهنمایی کنید دارم از ترس سکته میکنم ، اینم بگم من چن ساله خودارضایی زیاد میکنم (پاهام بهم میچسبونم یعنی انسداد واژن میشه تا چن دقیقه) بعد سه روز پریود هم همینطور  تا امروز چیزی نشده بود الان میگم نکنه خون های این چن سال خودارض.. مونده یا چی خیلی نگرانم بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیست و فیبروم هست برو دکتر 

دیگه ارضایی هم نکن روحت آسیب می بینه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

مگ خودارضایی خون دارع؟برو دکتر زنان برات سونوبنویسع ازمایش بده

ندارن اما بعد سه روز پریود تا آخر پریود خود ارض.. میکنم تحمل ندارم میگم نکنه خون های پریوده که مونده تو رحم اینجوری شده 

چه چیزها  میگی نه دکتر به من گفت دفع لختهدبه خاط ایته که دیواری رحم خیلی ضخیم میشه حالا به هر دلیلی بعد اینجوری لخته دفع میکنه نه ولی خود ارصایی نکن چرا ازدواج نمیکی گلم

ای توبه ام شکسته از تو کجا گریزم

کیست و فیبروم هست برو دکتر دیگه ارضایی هم نکن روحت آسیب می بینه

مطمئنی کیست می‌دونم اما فیبروم چیه ؟ نرم ضررش چیه ؟ و اینکه چه علایمی داره بار اولمه اینجوری شدم توروخدا جواب بده خیلی نگرانم 

چه چیزها میگی نه دکتر به من گفت دفع لختهدبه خاط ایته که دیواری رحم خیلی ضخیم میشه حالا به هر دلیلی ...

جور نمیشه بخدا خواستگار داشتم بابام راضی نمیشه الان هم رفتن کسی نیس ، ضرر نداره یعنی ؟ نمی‌دونم چرا هر وقت حرص بخورم اینجوری میشم الانم اومدم با خدا حرف بزنم همش حرص خوردم همش حرص اینجوری شدم

مگه خود ارضایی خونریزی داره؟ خب شاید الان پریودی ولی رحمت سرده لخته لخته بیرون میاد

نه ندارن میگم تو پریود هم خودار.. دارم نکنه از همونه نمی‌دونم منم همین عقیده دارم اما پریودم بشدت دل‌درد اینا دارن اینسری هیچ علایم پریود نداشتم

جور نمیشه بخدا خواستگار داشتم بابام راضی نمیشه الان هم رفتن کسی نیس ، ضرر نداره یعنی ؟ نمی‌دونم چرا ...

چاره ای نیست صبر کن ،بلاخره بیشتر تو اجتماع رفت وامد کن شمارتم به اون خانم هایی که وصلت ها را جور میکنتد بده بگو یع کیس مناسب برات پیدا کنند

ای توبه ام شکسته از تو کجا گریزم