2777
2789
شاید منطقه با منطقه و شهر با شهر فرق میکنه منم دقیقا دو هفته پیش خرید کردمالبته من خرید نمیکنم همسرم ...

ن عزیزم زیاد فرقی نمیکنه مرغ چن هفته پیش خیلی گروون شد دوباره نمیدونم چیکار کردن ارزونش کردن احتمالا شما هم همون موقع خرید کردین چون من خودمم اون زمان خرید کردم و وحشت زده شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عزیزم زیاد فرقی نمیکنه مرغ چن هفته پیش خیلی گروون شد دوباره نمیدونم چیکار کردن ارزونش کردن احتمالا ...

درسته عزیزم 

انشالله که همه چی ارزون بشه و همه قدرت خرید داشته باشن

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اسی جوابشو بده من زن داداشم یه مدت راه می‌رفت می‌گفت من سوختم و ساختم منم بعد چندبار برگشتم بهش گفتم ...

من خودم بچه هامو مسافرت میبرم 

مریض شدم تک و تنها رفتم یه شهر دیگه یه هفته بستری شدم 

تمام مسولیت بچه ها با خودمه 

یعنی فک کن مرد خونه ام 

از ۱۶سال زندگی ۶سالشو کار نکرد 

معتادم هست 

خداروشکر خداروشکر سرکار میره و حقوقشم ۳۰تومنه 

که اونم گاهی دو ماهی بیکار میشه باز میره سر کار 

باز خانوادش طوری رفتار میکنن که سرداری رو بهم دادن 

به نظرم خوبه 30 تومن برا دونفر زیاد نیست میدونم اما برا گذروندن باز خوبه

ولی بنظر من زیاده  گذروندن؟

بستگی داره چقدر ولخرجی کنه

والا من شوهرم جمعه ها سرکاره در ماه ۱۲۰ ساعت اضافه کاری میکنه کل هفته جایی نمیتونیم بریم چون همش سرکاره تا حقوق برسه به ۳۰ تومن

با دوتا بچه کلی هم ذوق میکنیم ک خداروشکر شد ۳۰ تومن

لازمه این خانم توقعش رو پایین بیاره تو این اوضاع 

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
اون کسی که این بحثو راه انداخت نوشت ی مرغ ی میلیون

آها من فک کردم منظورتون ب این خانم بود ک گفت ۶۰۰ ن دیگ ایقد گرون نشده بود فک نکنم مرغ بیشتر از ۳ کیلو هم پیدا بشه ی چیزی پروند

مگه شادی هاشون مال شماست که.....

من بودم می گفتم به نظرم حقوقش خوبه بعدهم همون اول طی میکردی باهاش ....تا تصمیمشو بگیره 

من خودم کارمندم تقریبا نصف اون دارم میگیرم 

حالامن خانمم خیلی همکارهای مرد باهمین حقوق دارن زندگی می کنند تازه خونه هم ندارن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶