2777
2789
من خودم با همسرم خرید میریم واقیعت همینه تازه مرغ تازه گوشت بره چون قصاب رفیق همسرمه گوشت تازه میده ...

اشتباه ریپ میزنید من راجع به مرغ حرف زدم نه گوشت 

گوشت درسته کیلویی ۷۰۰ بعضی جاهام ۸۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بهش گفتی جاری منم چپو راست میگه من داخل پر قو بودم زن این شدم تا خونه ساخت و رسید به اینجا بدبخت ...

بخداااا ما وقتی اینو گرفتیم برای داداشمون همه تف انداختن بهمون که بدردنخورتر از این نبود 

داداشم دکترا داره کارمند رسمی خونه ماشین حقوق بالا بسیار مومن و چشم پاک و خوش اخلاق 

خانم دیپلم قیافه بشدتتتتت معمولی و... تازه مشکل نازایی داشت سه سال خرج کرد بچه دار شد 

هرچی بدردنخورتر پرمدعاتر

نه بگو میگم بهشنه بگو نمیگم بهشنه بگو خودت برو سرکاریه کلام بگو خدا ان شالله به زندگی همه برکت بده و ...

آره واقعا اینجوری بهتره آدم های این مدلی که خیلی توقعات دارن معمولا هر حرفی با کلی منظور برداشت میکنن استارتر بنظرم جوابی که این خانم گفتن رو بدی و کلا بی طرف باشی بهتره

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
خب مرغ تقریبا پنج کیلویی بوده یعنی ..

مرغ بزرگ بود

دقیقا نمیدونم چند کیلو بود

ولی فکر نمیکنم کیلویی ۱۴۰ باشه بیشتره

چون من فقط همون مرغ رو خریدم چیز دیگه ای نخریدم که بگم اشتباه میکنم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بخداااا ما وقتی اینو گرفتیم برای داداشمون همه تف انداختن بهمون که بدردنخورتر از این نبود داداشم دکتر ...

دقیقا 

بخدا برادرشوهر با ملت دعوا داره جلو این یه کلمه نمیتونه از خودش دفاع کنه

۳۰ تومن زیاد نیست ولی وقتی یکی خونه و ماشین داره با ۳۰ میلیون تو سختی نمیافته ، اگه خرجش خیلی بالاست خودش کار کنه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من دیروز گرفتم 140

شاید منطقه با منطقه و شهر با شهر فرق میکنه 

منم دقیقا دو هفته پیش خرید کردم

البته من خرید نمیکنم همسرم خرید میکنه اما اینو خودم خریدم و مطمئنم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻