2777
2789

با امضات خیلی حال کردم 

هزاران بار لایک

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی خانما شوهرشونو با ربات برقی اشتباه گرفتن یعنی چی دو جا کار کنه ! 

نامزد پسرخاله من ۶ میلیون پول تو جیبی میگیره حقوق پسرخالم ۱۹ میلیونه بعد هر ماه جنگ جهانی سوم دارن که ۶ میلیون برای من کمه من خرجمو نمیرسونم 😐

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

اسی جوابشو بده من زن داداشم یه مدت راه می‌رفت می‌گفت من سوختم و ساختم منم بعد چندبار برگشتم بهش گفتم ...

مادرشوهر من این مدلیه و همیشه ناله میکنه آبروی پدر شوهرم برده بعد اونوقت من که مستاجرم جلوی مادرشوهرم که یک خونه بزرگ و کلی امکانات داره هیچوقت غر نمی‌زنم  

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
شاید منطقه با منطقه و شهر با شهر فرق میکنه منم دقیقا دو هفته پیش خرید کردمالبته من خرید نمیکنم همسرم ...

همسر من ک ولش کنی کل پول میره برا خرید خونه باید خودم کنترل کنم .. قیمت گوشت تقریبا همه جا یکیه .. شاید بعضی جاها گرون فروشی باشه 

مادرشوهر من این مدلیه و همیشه ناله میکنه آبروی پدر شوهرم برده بعد اونوقت من که مستاجرم جلوی مادرشوهر ...

بعضیا کلا  همش در حال نالیدن و ناشکرن من ی دوست دارم سه تا ماشین خونه خونه باغ آپارتمان ولی انقدر میناله آدم روش نمیشه بره خونش 

😐😐😐دو هفته پیش خونه دوستم رفتم سر راه یه مرغ براش خریدم ۶۷۰ شدچطو ی میگی ۳۰۰؟!کجا شماها خرید میکن ...

شما کجا خرید میکنید ما از مرغ فروشی.احتمالا بهت انداختن چون مرغ  قیمتش تقریبا همجا یجوره  

شما کجا خرید میکنید ما از مرغ فروشی.احتمالا بهت انداختن چون مرغ قیمتش تقریبا همجا یجوره

منم از مرغ فروشی نزدیک خونمون خریدم 

البته مرغش خیلی تپل بود

منم فکر کردم قیمتش همینه خریدم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

خدایی چه هدفی باید داشته باشم که دروغ بگم که اینطوری گارد گرفتین من اصفهانم فیش خرید و نگه نمیدارم ک ...

آب و هوای شهرتون چطوره؟!

میخوام بیام اصفهان، اما دوست دارم هوای بارونی‌اش رو ببینم:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)