خواهرم خیلی خیلی ادم ساده ایه ولی نمیدونه که سادگیش کار دستش میده مثلا ده سالی میشه ازدواج کرده به خدا یه قلم لوازم ارایشی نداره وقتی عروسی میره مثلا یدونه رژ از خواهرم قرض میگیره والسلام با اینکه پولدارنو تا صد سالشون پس انداز دارن یعنی به خدا ارزونترین لباسارو میپوشه شوهرشم پول میده ها ولی این خرج نمیکنه همه کارای خونرو میکنه بچه هاشو میبره میاره با اینکه شوهرش گفته سرویس بگیریم قبول نکرده همه خریدای خونه هم میکنه ما همش میگیم از چشم شوهرت میفتی کو گوش شنوا
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا برعکس چرا باید بیفته ؟؟ زن مهربون که غذای خوب بپزه ، اهل حسادت و چشم وهم چشمی نباشه ، تو خونه برا شوهرش تمیز و خوشبو باشه رابطه جنسی و جسمی و دوستی رو با شوهرش بلد باشه هیچ مردی از دست نمیده
زنایی مثل خواهرت اطراف مون زیاد داریم اتفاقا شوهراشون خیلی دوست شون دارن کسی که عاشق زنش باشه با این ...
الان زمونه بدی شده شهر دیگن اومده بود شهر ما شوهرش زنگ زد که سی تومن زدم کارتت برو با خواهرت لباس خوب بگیر به منم پیام داد لطفا براش بهترین لباسارو انتخاب کن رفتیم از اون سی تومن دو تومنشو خرج کرد چند بار شوهرشو در حال چشم چرونی دیدم
دقیقا برعکس چرا باید بیفته ؟؟ زن مهربون که غذای خوب بپزه ، اهل حسادت و چشم وهم چشمی نباشه ، تو خونه ...
خب عزیزم زنی که ارج داره خرج داره اونا که پس اندازشونو کردن دیگه پولی نمیخوان برای پس انداز خب زن باید به خودش برسه یا نه الان سیو پنج سالشه مثل پنجاه ساله هاست انگار مادر شوهرشه
خب عزیزم زنی که ارج داره خرج داره اونا که پس اندازشونو کردن دیگه پولی نمیخوان برای پس انداز خب زن با ...
این دیگه به زندگی و رابطه خودش مربوطه اگه اقاش بخواد بله اگه نمیخواد و براش اهمیت نداره چرا باید الکی پولشو کهمیتونه ارش لذت ببره بریره دور، اینم مال الان نیست که زنی که خرج داره مال قدیمه الان دیکه زندگی اینقدر خرج داره که دیگه برای هرج های الکی پولی نیست یعنی زندگی رو جهنم کنیم برا اقا نه خونه ای نه ماشینی نه پس اندازی ،که خرج کنیم که ارج داشته باشیم ؟