2777
2789
کی گفته ندیدیم با چشم مسلح میشه و هزار تا روش دیگه

تا میلیارد ها کیلومتر رو باچشم مسلح نمیشه دید شاید فقط همون راه های نوری دیده بشن که علتش می تونه یک مکان یا فضای دیگه نباشه 

عکس هم مثل هزار فیلم علمی تخیلی میشه درست کرد میشه مردم رو فریب داد 

خدا چی اونو که هیچ کس ندیده یعنی به وجودش اعتقاد ندارید؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

خدا وقتی انسان رو آفرید توسط پیامبرا و قرآن با انسان ارتباط برقرار کرد و صحبت کرد، در مورد اون دنیا هم خودش تو قرآن توضیح داده وگرنه بشر از کجا ذهنش می‌رسید که دنیای دیگه ای هست 

هر کس که قرآن رو کلام خدا میدونه به اون دنیا اعتقاد داره، هر کس هم اعتقاد نداره بعد از مرگ مجبوره بهش ایمان بیاره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اسم محقق ها و مقالاتی که توش ثابت کردند آخرت به اون شکل هست رو بگی؟

مصاحبه های آقای موزون رو گوش بده تو یوتیوب با چند نفر مجری حرف زده یکی توی آمریکا اولین بار رفته برای این تحقیق کرده رو میگه کیه یادم نیست اسمش 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

درد توی بدن مشخصه ؟ غصه و غم مشخصه ؟ دیده میشه ؟ نه اما هست

منظورم فقط دیدن نیست هر روشی که قانعم کنه

درد و غصه رو همه درک و تجربه کردند علامت بالینی هم داره مثل به خود پیچیدن مثل بی قراری 

آخرت رو میتونی اینجوری برای من تبیین کنی؟ 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست