2777
2789
یه با رمل رایگان میگیری برام؟زهرا و سجاد باهم ازدواج میکنن؟ زهرا خودمم

توجه نکردی نیت ساداته؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اگه از علم رمل سر میاوردید بخاطر ۲۰۰ پول هدیه اینحرفا رو نمیزدید. کسی نگفت صد میلیون.  لااقل یکساعو زحمت میبره جواب گرفتن. بی انصاف نباشید

در موارد کاری حتّی الامکان به ایمیل بنده پیام داده شود.

دوستان اگه از علم رمل سر میاوردید بخاطر ۲۰۰ پول هدیه اینحرفا رو نمیزدید. کسی نگفت صد میلیون. لااقل ...

اخه مگه یه وسیله فلزی نیست که میندازی رو میز

زمان نمی‌بره که

بگیر حالا برامون😢😢😢😢

دوستان عزیزم ار رملی یه ساعت زمان میبره و زحمت داره. واقعا ۲۰۰ تومن هدیه در مقابل چیزی نیست. ار کس هر نیتی خواست به شخصی من پیام بده یا به ایمیلم و سوال خودش را واضح و کامل بنویسه تا بهشون جواب درست داده شود.

در موارد کاری حتّی الامکان به ایمیل بنده پیام داده شود.

اخه مگه یه وسیله فلزی نیست که میندازی رو میززمان نمی‌بره کهبگیر حالا برامون😢😢😢😢

یه ریپ زدن بلد نیس.که جواب شخص خودتو بده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
دوستان عزیزم ار رملی یه ساعت زمان میبره و زحمت داره. واقعا ۲۰۰ تومن هدیه در مقابل چیزی نیست. ار کس ه ...

اون هدیه نیستا . از اخو.....ا روش های کلاه برداری یاد نگیرید

رایگان میخوایم😐

میخوای سادات اینا ناراحت بشن؟

انگار سادات رمالی رو قبول داشتن ! نمیدونم واقعا چقدر ادم باید رذل باشه