2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم ادمه دل داره نمیشه گفت ۴۵ ساله ها یا ۵۰ ساله ها یا ۶۰ ساله ها نباید ازدواج کنن...اتفاقا ادم ها ...

حالا شما بگو کیه که گوش کنه اینجا میگن ازدواج تا 20 سال فقط بعدش دور از جون آدم باید بمیره...چرا؟؟؟چون بارداری پر خطره.خخخخخخخخخخخخخ

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حسود منفی 😏

حق

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حالا شما بگو کیه که گوش کنه اینجا میگن ازدواج تا 20 سال فقط بعدش دور از جون آدم باید بمیره...چرا؟؟؟چ ...

اره اینجا دیدگاه درباره ازدواج و تولید مثل خیلی عجیبه 

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

آره ارام سنش خیلی بیشتره چی بگم والا.

لباسشم فکر کنم میخواسته  پوشیده باشه وگرنه اینهمه لباس خوشگل .بعدم دستکش و عینک آفتابی  چی میگه اون وسط

موهاشم ارایشگرش خوب در نیاورده 🤧 ایناکه اینهمه پولدارن و نشهورن دیگه چرا.میتونست بهترین بلوند و انجام بده نه این.

راستی اصلا به من چه هرجور دوست داره باشه😂

اره اینجا دیدگاه درباره ازدواج و تولید مثل خیلی عجیبه

مسابقس اینجا...خخخخخخخخخ......ببخشید استیکر ندارم

دوستان در رابطه با کامنت من دچار سو تفاهم شدین 

من گفتم کلمه شانس کلمه زشتیه . نگفتم کسی که تو سن بالا ازدواج کرده حق زندگی نداره 

من خودم ۳۱ سالمه و از ایشون کلی سنم کمتره و عمیقا میفهمم  تنهایی یعنی چی 

چیش شانسه متولد ۵۹ یعنی ۴۵ سال ، ۴۵ سال تنهایی و بی کسی ، دیگه بارداری پر ریسک داره . و کلی مشکلات د ...

سبک زندگیش بوده شایدم اصلا علاقه ای به بچه نداشته باشه هر کی دیر ازدواج میکنه ایرادی نداره واقعا سن ازدواج تو خانواده ما بالای 35و ازدواج های خوبی هم داریم خداروشکر 

سبک زندگیش بوده شایدم اصلا علاقه ای به بچه نداشته باشه هر کی دیر ازدواج میکنه ایرادی نداره واقعا سن ...

ببه خدا من گوه خوردم 

واقعا دچار سو برداشت شدن همه 

گفتم من این ازدواج رو شانس نمیدونم ای بابا