zazar_jooon مدیر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2777 عنوان ازدواج آرام جعفری و بابک انصاری | مشاهده متن کامل بحث + 5306 بازدید | 71 پست بابک: متولد ۶۶آرام : متولد ۵۹هعی بده شانس الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲 1404/08/02 | 20:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 867 حالا برم سرچ کنم بابک انصاری کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟امروز همش دارم سرچ میکنم تو سریال بازی نقاب ها بازی کرده.ای فیم ساعت ۶عصر میده،شوهر صحراست همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2777 به دلیل فاصله سنی میگین شانس؟ 😐 آره. شانس نیست پس چیه؟ الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2777 پولداره شوهر جوونم داره کسیکه پولداره صدبارم ازدواج کنه شانس داره الان منو کی میگیره هیچکس چون کارگر ... ان شاءالله یه ازدواج عالی با یه پسر خوب نصیبت بشه عزیزم. خودتو دست کم نگیر ⚘❤ الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2777 پس سارا منجزی رو چی میگی😂...اونم ۴۵ سالگی با محمد هلیزاده ازدواج کرد ۴ سال از سارا کوچکتره...سارا ا ... 🙄😐 الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
sa75 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 3363 ببین الان ۴۵ سالشه. اونوقت من ک چندین سال ازش کوچیکترم از زندگی ناامیدم. خوب گشتاشونو با این و اون م ... تو چن سالته؟ خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2777 تو چن سالته؟ سنم کم نیست. تا چهل چیزی نمونده شرایطی تو زندگیم پیش اومد که. منو سالها به عقب برگردوند. تو این سن هیچی ندارم هیچی نشدم هیچی نیستم ... الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
sa75 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 3363 سنم کم نیست. تا چهل چیزی نمونده شرایطی تو زندگیم پیش اومد که. منو سالها به عقب برگردوند. تو این سن ... خدا بزرگه نوبتم توهم میرسه یهو دیدی شرایط تو از مال همه بهتره شد🙂 خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...
آفرین۰۳ عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 388 ااون زندگیش هم دوامی نداشته . ضمن اینکه درد طلاق و جدایی هم چشیده . و من بازم شانسی نمیبینم . شانس ... حالا شما چرا آیه یاس میخونیچند نفر تو سن کم یه همسر وفادار کنارشون بوده؟یه نفر اومدن یه همراه خوب تو زندگیش رو جشن گرفتهیه فرصت دوباره
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2777 خدا بزرگه نوبتم توهم میرسه یهو دیدی شرایط تو از مال همه بهتره شد🙂 ممنون عزیزم... خدا برا هممون خوب بخواد.بخدا منم پشیمون شدم این تاپیکو زدم. میخواستم حذفش کنم نشد. نباید از واژه شانس استفاده میکردم. الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2777 ممنم عزیزم دقیقا با شما موافقم من از کلمه شانس خوشم نیومد آره. پشیمونم این تاپیکو زدم. نباید از کلمه شانس استفاده میکردم. دیکه هم نمیشه حذفش کنم. ان شاءالله خوشبخت بشن. خدایا منو ببخش... الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2777 دوستان در رابطه با کامنت من دچار سو تفاهم شدین من گفتم کلمه شانس کلمه زشتیه . نگفتم کسی که تو سن بال ... آره نباید از کلمه شانس استفاده میکردم. جوگیر شدم بعدش دیگه نشد حذف کنم. ان شاءالله خوشبخت بشن. الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲