2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاییددد

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ با پسرا دعوا نکن خاهر ارزش نداره😑

اخه تیکه میندازه جون چه بدنی هیچی نبود فقط نزدیک عقیم شه پلیس اومد نجاتش داد حالا مهم نیست ادب شدن

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

من همسنام دوستام همه ازدواج کردن من هنوز مجرد خیلی غصه میخورم خیلیییی

خواهرمم خیلی غصه میخورره تا باهاش راجب یچیز دیگه حرف میزنم بحث رو میکشونه این سمت خیلی ناراحته تا حالا یدونه خواستگارم نداشتیم ما دوتا

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

یه روزی پشیمون میشی

یارو میادش تیکه میندازه بعد جوابشو ندم سابقه تجاوز داشته قانون که به یه ورش گرفت من به یه ورم نرگفتم معتادا هم داشتن وسایل خونمو میدزدیدن من دختر ارومی نیستم اینهمه تلاش نکردم که پشیمون شم یکی باید اینو ادب میکرد 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

من باورم نمیشه انقدر بزرگ شدم که برام خواستگار میاد 😂😂اصن باورم نمیشه من قرارع یه روزی از خونه بابام برم 🥲😂

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

چندسالتونه خودت خواهرت

خودم رو نمیگم چون دوستم اینجاست میفهمه ولی خواهرم 26 همه دوستاشش ازدواج کردن همه یدونه مجردم نیست چندتاشون بچه هاشون مدرسه ای همش استوری میزارن من پیجاشونو دارم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه