2777
2789
پالتومیخوام کجابرم ؟سقوط ازادکه اصلامیگن وحشتناک

یه لحظه وحشتناکه ولی تجربش باحال بود

پالتو همون طلاب خوبه ولی اگه بهتر میخوای زیست خاور عالیه(ازهم دورن باید دوروز جداگانه بری)

اگه چیز خیلی خاص و گرون میخوای دیگه وکیل اباد و طرقبه

هزینه جدابایدبدی؟

اره عزیزم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، هیجان و حال خوب.هرقسمت مراقب داره از آب میکشن بیرون😅خیلی اوبه. حتما باید یه بار بری

عه من خیلی ترسوام

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

یه لحظه وحشتناکه ولی تجربش باحال بودپالتو همون طلاب خوبه ولی اگه بهتر میخوای زیست خاور عالیه(ازهم دو ...

نه اتفاقامناسب میخوام درحدسه تومن اینا گرون نمیخوام زیاد🤕همون زیست خاوربرم؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

آره باید دستبند رو دم در شارژ کنی بعدش برگشتی اگه اضافه موند بهت پس میدن

اهاخب خوبه بنظرت 4نفرمون چندمیشه باغذا؟

اره عزیزم

البته من نمیدونم موج های ابی داره یا ن گلم من پارک ابی اوپارک رفتم موج های ابی تاحالا نرفتم الان متوجه شدم شما مشهد رو میگی 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

نه اتفاقامناسب میخوام درحدسه تومن اینا گرون نمیخوام زیاد🤕همون زیست خاوربرم؟

اره خوبه طلابم یه نگاه بنداز کلی مانتوسرا داره من پالتو های جزیره رو دوست داشتم(یادم نیست ایرانیان بود اسمش یا جزیره ولی هردوشون نزدیکن)

بهترین خاطره میشه برات

همیشه ازکنارش ردمیشدم خونه خالم روبروشه ولی ایندفعه میخوام برم

اره خوبه طلابم یه نگاه بنداز کلی مانتوسرا داره من پالتو های جزیره رو دوست داشتم(یادم نیست ایرانیان ب ...

کجاس کدوم منطقه مشهد؟

البته من نمیدونم موج های ابی داره یا ن گلم من پارک ابی اوپارک رفتم موج های ابی تاحالا نرفتم الان متو ...

اره مشهد

اره ترس داره ولی حسش خوبه، روبرو شدن با ترست که میبینی تهش هیچی نیست

مرسی💐

با صغرا؟😻😂

یارهمیشگی من صغرا اره اونم میاد🤪کلاهمه مسافرتاباصغراجون