hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1718 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10486 بازدید | 2157 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23412 مهتا عزیز ترینی آدم زندگیته خیلی خیلی ازت حس خوبی میگیره و تو برایش خیلی وقت میزاری ایییییی عادت کر ... بگم خاک توسرت ادم میشی یا دمپایی ابری بردارم؟تو خیلی خوشگل و نازی چرا رنگ تیره میپوشی؟اره بار اول که دیدمش دنیام شد😂😂دیگه چی حس میکنی ازمون؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 بگم خاک توسرت ادم میشی یا دمپایی ابری بردارم؟تو خیلی خوشگل و نازی چرا رنگ تیره میپوشی؟اره بار اول که ... من فقط باید با دعوا درست شممممن چون دوست دارمشوناون خودشم تیره پوشه قهاریهباورت میشه همه مانتو هام مشکی و سرمه و سبز یشمیههه🦦اینکه در آینده این دختر همه چیو بهت میگه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23412 من فقط باید با دعوا درست شممممن چون دوست دارمشوناون خودشم تیره پوشه قهاریهباورت میشه همه مانتو هام م ... اره حس کردم خودشو ولی تروخدا یکم شاد بپوش عقل داشته باش افسرده میشی ای جوجما از من چی حس میکنی کاری؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 اره حس کردم خودشو ولی تروخدا یکم شاد بپوش عقل داشته باش افسرده میشی ای جوجما از من چی حس میکنی کاری؟ عقل که ندارم 😂🦥دیر فهمیدی تو کارت خیلی خیلی موفق و معروف میشی ولی طی چند سال و اینکه آدم خونگرمی هستی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 اره حس کردم خودشو ولی تروخدا یکم شاد بپوش عقل داشته باش افسرده میشی ای جوجما از من چی حس میکنی کاری؟ امروز منو میبینه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23412 عقل که ندارم 😂🦥دیر فهمیدی تو کارت خیلی خیلی موفق و معروف میشی ولی طی چند سال و اینکه آدم خونگرمی ه ... میدونم😂😂نه شوخی کروم بلی خونگرمم بشدت بشدتااااا حس میکنی طی دو تا ۵ سال دیگه میرم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23412 امروز منو میبینه؟ نه یا دیر الا نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 میدونم😂😂نه شوخی کروم بلی خونگرمم بشدت بشدتااااا حس میکنی طی دو تا ۵ سال دیگه میرم؟ آره قطعا میریچون خیلی براش تلاش میکنیطرف من چی خونگرمه با خاله های من چه جوری رفتار میکنه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 نه یا دیر الا نه اینستامم چک میکنه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23412 آره قطعا میریچون خیلی براش تلاش میکنیطرف من چی خونگرمه با خاله های من چه جوری رفتار میکنه؟ خوب عالی یکی از خاله هات کلا ادمیه که نیش میزنه با زبونش؟خداکنه مهتا چی حس میکنی از من و اون رفتارس باهام چطوره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23412 اینستامم چک میکنه؟ هرگز اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
بورانی_اسفناج عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 11547 عقل که ندارم 😂🦥دیر فهمیدی تو کارت خیلی خیلی موفق و معروف میشی ولی طی چند سال و اینکه آدم خونگرمی ه ... عزیزم حست به شوهر من چیه ممنون میشم بگی
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 خوب عالی یکی از خاله هات کلا ادمیه که نیش میزنه با زبونش؟خداکنه مهتا چی حس میکنی از من و اون رفتارس ... عههههههههههههههههه آره خیلی نیش میزنن خیلیییییتو اهل عروسک خریدنی؟برای کسی که خیلی دوسش داری؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
manae عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1922 اره حس کردم خودشو ولی تروخدا یکم شاد بپوش عقل داشته باش افسرده میشی ای جوجما از من چی حس میکنی کاری؟ گلم من داره 39 سالم میشه ازدواج دارم تو زندگی؟ اگه آره کی؟ یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 عزیزم حست به شوهر من چیه ممنون میشم بگی شوهر خوبی داری ولی یکم بیگدار به اب میزنه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊