hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1707 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10385 بازدید | 2155 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8222 دوست داره درستکی برمیگرده؟ خدای من، خدای نیکی هاس🌱 خدا بسازه برات🌸
سانیا۱۳۶۳ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 3809 یکمممممممم خیلی کم احتمالش کمهمهسا زیاد اهل درس نیست درسته؟ خواهش میکنم منابگو. محسن برمیگرده یانه؟ اگه آره کِی؟
farafate عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 6 یکمممممممم خیلی کم احتمالش کمهمهسا زیاد اهل درس نیست درسته؟ برا منم می گی بی زحمت من سال بعد از رشته ای که می خوام قبول می شم ؟ چی می شه ایندم
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 بی دقت میخونه محدثه تو داروخونه دوباره مشغول میشه؟دوست داره ولی یکم شاد رنگ تر بپوش آره توووووووو از کجا فهمیدییییی من رنگ تیره میپوشم؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 برا منم می گی بی زحمت من سال بعد از رشته ای که می خوام قبول می شم ؟ چی می شه ایندم آره خوش بخت میشی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 خواهش میکنم منابگو. محسن برمیگرده یانه؟ اگه آره کِی؟ آره ولی نمیدانم کی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 درستکی برمیگرده؟ کمتر از سه ماه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
farafate عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 6 آره خوش بخت میشی مرسی عزیزم یکی هم اینی که هعی پیام می ده می گه دوست دارم الکیه اره یا نه؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 عزیزم! کی مهاجرت میکنم؟ چند سالی طول میکشه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 مرسی عزیزم یکی هم اینی که هعی پیام می ده می گه دوست دارم الکیه اره یا نه؟ نه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23173 آره توووووووو از کجا فهمیدییییی من رنگ تیره میپوشم؟ ددسته میخواد مشغول شه از منو مهتا چی حس میکنی؟😂😂حدسه دیگه شاد بپوش گلبهی صورتی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 ددسته میخواد مشغول شه از منو مهتا چی حس میکنی؟😂😂حدسه دیگه شاد بپوش گلبهی صورتی مهتا عزیز ترینی آدم زندگیته خیلی خیلی ازت حس خوبی میگیره و تو برایش خیلی وقت میزاری ایییییی عادت کردم به رنگ تیره🦥 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 یعنی واقعا دوست داره ؟☹️ شاید واقعا نمیتونه زیاد به زبون بیاره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊