hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1734 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10464 بازدید | 2157 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5705 توروخدا برو بخون جوابم بدهبعد یه چیزی محمد مهدی منو هنوز دوسداره؟ یه روز برمیگرده؟دلم خییییلی تنگه آره آره عزیزدلم 💔 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
deeplove عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 1988 آره آره همکارم بهم علاقه داره بهم پیشنهاد ازدواج میدهشغلش چیه
darmasirmahdi عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 684 گلی دوباره ریپلای میکنی؟ خونمون رو کی تحویل میدن جنسیت بچم چیه
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5705 اااره خیییلیدعوا یا ورزش یاهم شکستگی تصادفه عههههه تصادف کرده؟من اگه جیغ جیغ کنم چه جوری رفتار میکنه ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23293 بالای ابرویش زخم چیه؟منم اگه حرصش میدم به حق حرصش میدم 🦥 خانم ر سعیده رو واسه پسرش میخواد؟بین کانادا و المان حست رو چی بیشتره؟آ ریاضی میره یا تجربی؟@tak_giiirl اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23293 عههههه تصادف کرده؟من اگه جیغ جیغ کنم چه جوری رفتار میکنه ؟ عصبی میشه خو نکن بچه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
matiiineeh عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 4857 آره آره عزیزدلم 💔 خداکنه عزیزم :(بعد یه چیزی راجع به شوهز آیندمخسیسه یا نه؟ظاهرشم بگو توروخدا اخلاقشم بگووومن دوسدارم کپ آل پاچینو باشه میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5705 خدا کنه اگر باهاش ازدواج کنی یه سالن مشترک میزنید خیلی چیزا تعییر میکنه جوووووووون ازدواج دارم که باهاش اون نظر راجع به ازدواج با من چیه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
همیشهخسته عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 602 اااره خیییلیدعوا یا ورزش یاهم شکستگی تصادفه بهممم میکی علی من برنیگرده بهم؟🥲
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5705 خداکنه عزیزم :(بعد یه چیزی راجع به شوهز آیندمخسیسه یا نه؟ظاهرشم بگو توروخدا اخلاقشم بگووومن دوسدارم ... نه اصلا خسیس نیست ظاهرش عالیه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23293 جوووووووون ازدواج دارم که باهاش اون نظر راجع به ازدواج با من چیه؟ عالی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23293 بهممم میکی علی من برنیگرده بهم؟🥲 طول میکشه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5705 عالی به چیا فکر کرده راجع به من آقای مدیریت؟از پیامم چی برداشت کرده ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5705 خونمون رو کی تحویل میدن جنسیت بچم چیه دو سه ماه دیگه دختر که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23293 به چیا فکر کرده راجع به من آقای مدیریت؟از پیامم چی برداشت کرده ؟ هیچی واقعا برداشت نکرده فعلا در مرحله اولیس اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته