2777
2789
آره دقیقا همون موقع که گوشیمو گرفتن این اتفاق افتاد بحث کردیم ناراحت شد طرف از حرفام

قربونت که یکسره من و تو تو تاپیکای حس ششم پلاسیم😂😂

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا یچیزایی میگی که خودمم نمیدونم🤣ولش کن خصوصیاتمو😂پروژه ام چطور پیش میره؟چند سالگی ازدواج میکنم؟

نمی‌دونم به خدا مغزم نمیککشهههههه😂🦥

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

آره ولی یکم ناز میاری زمان آشنایی

شغلش چیه ؟

چند سال اختلاف سنی داریم ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

من حس میکنم بشدت براش جالبی پسره خیلی ارومه سرده آقای مدریت؟میشه هرچی حس میکنی از شخصیت همسرایندم ب ...

آره یخههههه

خاله مریمش از من بهش چیزی گفته ؟

همسرت جسور پایه با شخصیت صبور حرف شنو 

خانواده دوست 

آره یخهههههخاله مریمش از من بهش چیزی گفته ؟همسرت جسور پایه با شخصیت صبور حرف شنو خانواده دوست

نه 

خاله مریمش با زهرا رابطش چطوره من حس میکنم خوبه نسبتا یکم گیر میده فقط 

از مهتا چی حس میکنی میاد پیشم یه مدت؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه ها چه زیاد پرسیدین نفری هزار تومن بزنید به کارتم جواب میدم به همتون🦦😂

کم میگیریا😂😂من که رایگانم مگه نه؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

نه خاله مریمش با زهرا رابطش چطوره من حس میکنم خوبه نسبتا یکم گیر میده فقط از مهتا چی حس میکنی میاد پ ...

آره گیر کق میده 

آره میاد 

خاله مریم از من چه دختری از تو تصوراتش هست 

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش

وضعیت نرمال ولی از نظر اخلاقی آدم خیلی بهتریه

به این زودیا نیست 

آره گیر کق میده آره میاد خاله مریم از من چه دختری از تو تصوراتش هست

من حس میکنم زهرارو میخواد واسه پسره رابطش با دختره بهتر از توعه؟

مهربون میدونتت

چی میشه که میاد؟

من حس میکنم بشدت براش جالبی پسره خیلی ارومه سرده آقای مدریت؟میشه هرچی حس میکنی از شخصیت همسرایندم ب ...

عشقم میشهه در مورد من و امیر علی عم هر چی به ذهنتون میرسه بگینن

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین