2777
2789
آزاد بیشتر رو لوازم خانگی ۷ یا ۸ سال

سنتی میاد جلو یا دوستی ؟ 

چند وقت دیگه پیشنهاد میده؟

ممنونم 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

من حس میکنم زهرارو میخواد واسه پسره رابطش با دختره بهتر از توعه؟مهربون میدونتتچی میشه که میاد؟

با من رابطه اش خیلی بهتره خیلی بیشتر هوامو داره 

فقط مهربون؟

برای درس و زندگی 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر و باطنش شغلش؟ کی باهاش آشنا میشم؟ مجرده یا طلاق گرفته اگه طلاق گرفته بچه ک نداره؟

اینارو ذهنم نمی‌کشه ولی خب بچه نداره

عشقم میشهه در مورد من و امیر علی عم هر چی به ذهنتون میرسه بگینن

بخدا عشقم قبلا گفتمت بگم دوباره؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

با من رابطه اش خیلی بهتره خیلی بیشتر هوامو داره فقط مهربون؟برای درس و زندگی

بعد مهاجرتم میاد؟الا که پیشمه البته خیلی کوچولوعه 

مهربون ساده زیبا ولی زهراعم دوست داره تو تازه واردی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

نمی‌دونم به خدا مغزم نمیککشهههههه😂🦥

حالا بگووووو جاان من یه تمرکز درست حسابی کن ، بوس به کله گردالوت😅😘😘😘😘

پروژه ام چطور پیش میره؟

چند سالگی ازدواج میکنم؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
مرسی عزیزم ببخشید اذیتت میکنم .ممنون میشم اگ چیز دیگه هم حس میکنی بگی

نه عزیزم این چه حرفیه راحت باش

آدم مهربونم تریه و بیشتر هواتو داره 

حالا بگووووو جاان من یه تمرکز درست حسابی کن ، بوس به کله گردالوت😅😘😘😘😘پروژه ام چطور پیش میره؟چند ...

عالی

۲۳ تا ۲۴

بعد مهاجرتم میاد؟الا که پیشمه البته خیلی کوچولوعه مهربون ساده زیبا ولی زهراعم دوست داره تو تازه وارد ...

آره 

آیا زهرا با سعید ازدواج میکنه یا سحر ؟

سنتی سه چهار ماه دیگه خواهش

میشه از ظاهر و هیکلش هم بگی ؟ 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

عزیزم زمان آشنایی و ازدواج و یا هرچیز دیگه؟

زمان آشنایی لحظه ای که بتونی از آسیب های ازدواج قبلی گذر کنی