2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالات اسیده چه کار کنم خب من یکی از معیارام همین که از گاز گرفتن خوشش بیاد 🤣

وای من قرار اول گوشیشو نمیداد میخواستم ببینم کی پیام داده

گازش گرفتم گوشیو گرفتم ازش🤣🤣🤣

بنده خدا هنگ کرد

نکشی پنو ولی الا نوزاده کوجولوعه بشدت بهش وابستم اون چی میشه در اینده؟میشی بگی هرچی از همسرایندم و م ...

تو و همسرت پت و مت می‌شید دقیقا دو تا خرابکار کنار همین ولی پیشرفت میکنید 🦦

حالا از من و آقای مدیر بگو 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

وای من قرار اول گوشیشو نمیداد میخواستم ببینم کی پیام دادهگازش گرفتم گوشیو گرفتم ازش🤣🤣🤣بنده خدا هن ...

من اگه گاز بگیرم کبود میشه 🤣

میترسم مامانش کلمو بکنه

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

تو و همسرت پت و مت می‌شید دقیقا دو تا خرابکار کنار همین ولی پیشرفت میکنید 🦦حالا از من و آقای مدیر ب ...

مهتام میگی؟هرچی حس میکنی 

عالی دوتا ورزشکار

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

ممنون گلم 🫀🫶ببخخش زیادسوال میپرسم به نظرت چراقبول نمیکنه زنه دیگه روهم که میگین نمیگیره جالبه بچه ...

خاهش میکنم 

ن بابا این چه حرفیه راحت باش

دیگه نمیخادش سرد شده

ن بچه ها رو نمیذع 

چون زنع براش هوسع

من رحم تو کارم نیست 🤣🤣امیدوارم بابام رد این گازارو نبینه

م

یبینه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته