2777
2789
عنوان

دلم نمی‌خواد برم عروسی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 57 پست
بله میشهاصلی ترین دلیلش هم فرق گذاشتن خانوادست مخصوصا از لحاظ عاطفی

با برادرم خیلی خوبه ولی با من نه 

بیخود درگیری درست می‌کنه، خیلی دعواهای شدید داریم 

خداروشکر از دستش راحت میشم😁 

فقط این عروسی ذهنمو درگیر کرده 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ببین هرطوری میخوای تلافی کن ولی با عروسی نهعروسی یه بار تو کل عمرهاز تمام اختلافاتی که تو عمرتون داش ...

حتی روز عقد هم گفت بیای نیای برام مهم نیست 

خودم رو کوچیک نمیکنم اینطوری؟! 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی وقتی بهت فهمونده که بود و نبودت فرقی نداره؟ احساس میکنم برای احترام به خودم نباید برم! چون روز ع ...

تو به اون محل نذار. معلومه آدم عاقلی نیست که براش مهم نیست جلو خانواده شوهرش آبرو داری کنه! 

اتفاقا، برو آرایشگاه، خیلی هم شیک کن ولی مثل یه مهمون عادی رفتار کن

اولین چیزی که میگم اینه که چقد عقده ای عروسی یه باره اتفاقااینقدرمتنفرم از آدمی که عروسی واجب نمیره

نه عقده ای نیستم فقط از رفتاراش خسته ام 

تو میری جایی که میزبان بهت بگه بود و نبودت فرقی نداره؟ 

روز عقد همینو به من گفت.

با برادرم خیلی خوبه ولی با من نه بیخود درگیری درست می‌کنه، خیلی دعواهای شدید داریم خداروشکر از دستش ...

سعی کن اونشب بهترین بازیگر اون جمع باشی

با خواهرت حتی چشم تو چشم هم نشو و برای خودت باش

بهترین لباس و آرایش و مدل مو رو بزن و برو

نزار تا آخر عمر پوکر فیس بودن تو تو اون شب تو ذهن همه ی فامیلا بمونه و آینده ازتون اینجوری یاد بشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم به اینم فکرکن که خودت مجردی و الان الانا به خانواده ت نیاز داریخلاصه خواهرت و همسرش هم جزوی از ...

عزیزم چه خانواده ای که میگه من نمیخوام تو توی خرید عقدم باشی؟! خودش دلش نمی‌خواد من اونجا باشم نمی‌دونم چرا همه از چشم من می‌بینند

خواهد عزیزترینه

ما که نبودیم برای هم 

حتی روز عقد هم گفت بیای نیای برام مهم نیست خودم رو کوچیک نمیکنم اینطوری؟!

نه کوچبک نمیشی 

اگه نری خیلی کوچبک میشی 

همه پشت سرت بدترین حرفا رو میزنن 

جفتتون تا آخر عمر بابت این کار سرکوفت می‌خورید 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

تو به اون محل نذار. معلومه آدم عاقلی نیست که براش مهم نیست جلو خانواده شوهرش آبرو داری کنه! اتفاقا، ...

می‌ترسم باز حرف ناراحت کننده بزنه بهم، که قطعاً میزنه 

براش هم مهم نیست تو جمع غریبه هست یا نه 

کلا حرفشو رک و بی پرده می‌زنه

با برادرم خیلی خوبه ولی با من نه بیخود درگیری درست می‌کنه، خیلی دعواهای شدید داریم خداروشکر از دستش ...

بعد ازدواجت بعد بچه‌دار شدنت تازه میفهمی خانواده حتی بدترینش رو هم نباید قطع رابطه کرد 

خانواده یه چیز دیگه است

چند سالته ؟

نه عقده ای نیستم فقط از رفتاراش خسته ام تو میری جایی که میزبان بهت بگه بود و نبودت فرقی نداره؟ روز ع ...

عزیزم، من نگفتم که شما خدای نکرده عقده ای هستی. میگم قضاوت افراد اینه.

بازم که شما رو حرف خودت هستی. اینکه او چی میگه اصلا مهم نیست. این مهمه که پشت سر شما حرف نباشه و چند سال دیگه هم خواهرتون نخواد تلافی بکنه.

در مورد فرق گذاشتن هم حق باشماست. بیشتر این اختلافات از بی عقلی بزرگترهای خانواده سرچشمه میگیره. 

اوضاع خراب رو شما خرابترش نکن

عزیزم چه خانواده ای که میگه من نمیخوام تو توی خرید عقدم باشی؟! خودش دلش نمی‌خواد من اونجا باشم نمی‌د ...

نه عزیزم من کاملا درکت میکنم

من بخاطر اینکه در آینده خودتم ازدواج و مراسمهای مختلفشو داری و اگر مثلا خواهرت و دامادت نباشند کلی اطرافیان بخصوص خانواده شوهر تیکه بارون میکنن

منظورم اینه که سیاست بخرج بده و تو مراسم حاضر شو

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
سعی کن اونشب بهترین بازیگر اون جمع باشیبا خواهرت حتی چشم تو چشم هم نشو و برای خودت باشبهترین لباس و ...

اگه باز حرفی بهم بزنه چی؟ 

اینجوری من تو جمع خرد میشه شخصیتم 

توی مراسم عقدش هم جلوی خانواده شوهرش بهم توپید😑

می‌ترسم باز حرف ناراحت کننده بزنه بهم، که قطعاً میزنه براش هم مهم نیست تو جمع غریبه هست یا نه کلا حر ...

خودش خوار و خفیف میشه ولی تو سربلند میشی 

ببین عروسی خواهر در حد عروسی خود آدم مهمه

ممکنه عروس روز عروسیش حاضر نباشه؟ خواهر عروس هم همون‌طور

فکر کن اون شب مخصوص توئه. چون دقیقا اندازه عروس تو چشم هستی تو. بهترین لباس رو بپوش برقص و خوش بگذرون. با مهمون ها باش اصلا سمت خواهرت نرو. مثل میزبان رفتار کن چون واقعا میزبان عروسی خواهرت تویی. 

بعد ازدواجت بعد بچه‌دار شدنت تازه میفهمی خانواده حتی بدترینش رو هم نباید قطع رابطه کرد خانواده یه چی ...

۱۹