2777
2789

۴-۵ سال اختلاف سنیمون هست 

من دارم درس میخونم ایشون تا دیپلم خونده 

سربازی رفته سرکار می‌ره 

نا پدری داره و یه برادر از خودش کوچیک تر هم داره 

اول دوستم منو معرفی کرده بود 

من الان قصد ازدواج ندارم اما اون آقا پسر کلی اصرار کرده که دوستم به من خبر بده 

من هیچی نمی‌دونستم این ماجرا برای پارساله و بعد یکسال دوستم عکس منو بهش نشون میده و اون آقا هم بیشتر پیگیر میشه 

تا اینکه چند روز پیش دوستم اومد و به من گفت 

من خیلی قوه تخیل بالایی دارم و خیلی هم احساسیم بهش گفتم که الان قصد دارم درس بخونم ، اهل دوست شدن نیستم و حتی نخواستم که عکسشم ببینم 

دوستمم می‌ره میگه و اونم میگه که فعلا قصد ازدواج ندارم اما به گفته خودشون تا باحال با کسی دوست نشده ، آدم چشم چرونی نیست 

منم بخاطر اینکه خیلی تعریفمو شنیده و فهمیده اهلش نیستم کلی پافشاری می‌کنه 

خلاصه گفته که به پاس وایسم 

منم قبول کردم 

به نظر شما کار معقولانه ای هست؟؟

عزیزم لطفا وقتی تمرکزت رو درست خودتو وارد چیز دیگه ای نکن 

اگه واقعا هدفی داری برای رسیدن بهش مصمم هستی 

چندسالته؟ 

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی موقعیت های بهتر برات پیدا میشه و تو بخاطر یه دلدادگی بیخودی به این آدم معمولی همه رو از دست میدی

تازه آخرش آیا بیاد باهات ازدواج کنه یا نکنه.

کنسل 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزم خب چرا قصدت ازدواج نیست اگر ادم خوبی هست؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چطوری به پای کسی که ندیدی و نشناختی وایسی؟!!به دوستت بگو دست از سرت برداره و به اون پسره هم بگو بره ...

حالا تحصیل نه ولی یه کار درست حسابی رو باید داشته باشه 

مثلا ما داریم تو فامیل دیپلمه ست ولی باباش براش نمایشگاه ماشین زده پسره ماهی دویست میلیون در میاره و داریم کسایی که تو فامیل فوق لیسانس دارن و شرکت کار میکنن ماهی بیست تومن میگیرن .

ولی بالاخره یکی باید باشه نمیشه که طرف نه پول داشته باشه نه تحصیل