2777
2789
عنوان

مامانایی که چندتا بچه دارین میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چند بچه میخوایید پشت هم بیارید تا به درد هم بخورن و همبازی بشن دخترای من پشت همین از صبح تا شب د ...

دقیقاً 

زمانی که یه دونه بچه داشتم از صبح تا شب باید باهاش بازی می‌کردم سرشو گرم میکردم 

الان که چندتا هستن وبه قول شما پشت سر هم از صبح در حال بازی کردن با همدیگه واصلا کار به من ندارن ووقتم آزاد به علایق خودم می‌پردازم 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چرا مگه چطورن که پشیمونی؟چندسالشونه؟

اصلااا از بچه هام پشیمون نیستم نعمت و شادی خونه ان

از شرایط جامعه میگم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دقیقاً زمانی که یه دونه بچه داشتم از صبح تا شب باید باهاش بازی می‌کردم سرشو گرم میکردم الان که چندتا ...

بچه هاتون چه سنی هستن

پس اینکه میگن خیلی مادر اذیت میشه و برا خودش نمیتونه وقت بزارن چیه

موقع مریضی نمیترسید اون یکی هم بگیره؟

کافیه یکی بگه سرم درد میکنه،اون یکی جلوتر میگه من سردرد دارم 🤕دیگه برام عادی شده .

بابت مریضی و اینا نگران نباش 

اوایل خیلی عذاب می‌کشیدم تجربه نداشتم ولی الان دیگه به قوای ضد ضربه شدم 

😂😂چرا میترسم ولی مریضیه دیگه ی شب جدا میخوابونمشدوتا دختر دوقلو 13 ساله دوتا پسر دوقلو 10 ساله پدر ...

ای خدا خداحفظشون کنه😍😍ببخشید که میپرسم مریضیاشون بدون تبه؟

چون بچه من تب می‌کنه با مریضی میمیرم و زنده میشم