2777
2789
عنوان

اولین باری که آشپزی کردید، کی بود؟ چی درست کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا؛ب نظرم بعضیا همیشه یه غذای خاصی رو عالی درست میکنن؛

کسی که باهاش راحتی و دسپختش عالیه وقتی که آشپزی میکنی بگو مو به مو تو تل باهات چت کنه و روششو بهت بگه تل ندارم وگرنه دوس دارم کمکت کنم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

يادم نمياد جندسالم بود ٦_٧سال ميخاستم سيب زميني سرخ كنم همه ادويه ايي بهش زده بودم همه چييي بعد ديدم وا چقدر سياه و بدمزه شده دوباره ازارل سرخ كردم و هيچيم بهش نزدم مامانم ميگفت چرا اين هيچي نداره😐

اما اولين غذام ته چين پختم كه خيلي خوب شد

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

واااای خدا خنده م گرفت یاد اولین اشپرگزی خواهرم افتادم ... خلاااصه که تصمیم گرفت اشکنه بپزه نمیدونم چی به چی شد چکار کرد در قابلمه باز کردیم دیدیم تخم مرغ ها قل قل قل اومدن رو اب دارن میجوشن  

منم نامزدبودم وتوخونمون به مامانم گفتم من درست میکنم،عدس پلوپختم،خییییلی هم خوشمزه شد.ولی بعدازعروسیم اولین غذا قرمه سبزی پختم یکم بی نمک بود.ضمنا دوروزخوردیم تاتموم شد😛

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
کسی که باهاش راحتی و دسپختش عالیه وقتی که آشپزی میکنی بگو مو به مو تو تل باهات چت کنه و روششو بهت بگ ...

اره مثلا یکی از خواهر شوهرام مرغاش خیلی خوشمزه میشن اما دوس ندارم ازش سوال کنم😂قربونت برم مهربون😚