2777
2789
عنوان

یکی از دخترای فامیلمون هست خییییلی بیش از حد کم حرفه انگار لاله

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 78 پست
منم تو جمعی که دخترم صحبت نمیکنه میگم کلا کم حرفه ،در حالیکه نیست .چون ول کن نیستن میگم همینه که دست ...

😐😂😂

مارو دست به سر کرد پس😂

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

دختر منم از کسی خوشش نیاد اصلا صحبت نمیکنه باهاش.بی احترامی نمیکنه ولی خب خوشش نمیاد

بعضی تایپ های شخصیتی اینطورین 

اکثرا آدمای منطقی هستن و بسیار کمیاب

چون شبیه اکثریت نیستن مدام قضاوت میشن 

ولی راستش رو بخوای این آدما به شدت باهوش و توانایی انجام هر کاری بگی دارن

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی تایپ های شخصیتی اینطورین اکثرا آدمای منطقی هستن و بسیار کمیابچون شبیه اکثریت نیستن مدام قضاوت م ...

ولی آدمای دارکی هستن

بهشون میخوره قاتل زنجیره ای چیزی بشن چون خیلی مرموز به نظر میان حداقلش برای من اینطوری دیده میشن

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

نه بابا من اکثر مواقع وراج جمعم

من اینجوریم مث این دختره

ولی افسرده نیستم

فقط باادمایی ک راحتم ودوسشون دارم پرحرفم

مثلاتوجمع فامیلی حرف نمیزنم. ولی دوسه تادخترکنارم نشسته باشن تواون جمع و سرصحبتوبازکنن درحدکم حرف میزنم اگه خیلی باهاشون راحت باشم حرف میزنم بیشتر

خیلی اذیتم از درون رنج میکشم ک اینطورم چون وقتی توجمعیم همه دارن بگوبخندمیکنن وحرف میزنن من ساکتم حس میکنم حالا تودلشون میگن این امله ک*خله و فلان....

برابقیه عجیبه و درک نمیکنن شایدبگن خب حرف زدن چیه حرف بزنن مث بقیه ولی نمیتونم واقعا

فقط کسایی ک مث منن درکم میکنن 

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
ولی آدمای دارکی هستنبهشون میخوره قاتل زنجیره ای چیزی بشن چون خیلی مرموز به نظر میان حداقلش برای من ا ...

اره به خود من میگن ونزدی ادامز 

زیاد رو مخ دختر فامیل نرو وگرنه یه جایی دیگه....

اره به خود من میگن ونزدی ادامز زیاد رو مخ دختر فامیل نرو وگرنه یه جایی دیگه....

میکشتم😂😔

من اینجوریم مث این دخترهولی افسرده نیستمفقط باادمایی ک راحتم ودوسشون دارم پرحرفممثلاتوجمع فامیلی حرف ...

یعنی میخوای حرف بزنی و نمیتونی؟

این شاید مشکلی باشها

با تراپیست یا کسی مشورت نکردی درموردش؟

بعضی تایپ های شخصیتی اینطورین اکثرا آدمای منطقی هستن و بسیار کمیابچون شبیه اکثریت نیستن مدام قضاوت م ...

دقیقا درسته .به شدت منطقیه و دقیقا کمیاب ،من مثل دخترم کم دیدم ،اگه کسیو دوست داشته باشه باهاش خیلی اوکیه ،من دوتا دوس دارم با یکیش در حد احترام صحبت میکنه بخاطر من ،ولی اون یکیو خیلی دوس داره انقد که میگه بریم خونشون یا اونا بیان .اکثر مواقع هم با بزرگتر از خودش بهتر ارتباط میگیره .یکی دوتا دوس داره که مثل خودشن .من که عاشق رفتارشم

دقیقا درسته .به شدت منطقیه و دقیقا کمیاب ،من مثل دخترم کم دیدم ،اگه کسیو دوست داشته باشه باهاش خیلی ...

دقیقا همینه 

ولی چون من شبیه دخترتون هستم از زبون همسن و سالش میگم 

خودم ۲۲ سالمه 

من بلوغ عقلانی بالایی دارم در حدی که شبیه یه آدم ۶۰ ۷۰ ساله رفتار میکنم 

هیچ وقت درگیر روابط بیهوده عاطفی نشدم چون مغزم مراقبم بود

ولی وقتی رفتم دانشگاه متوجه شدم من به همین دلیل سرکوب احساسات، بلوغ عاطفی و هیجانی ندارم نه فکر کنید در مورد جنس مخالف بلکه به طور کلی

و متاسفانه ۴ سال تلاش کردم تا به تعادل رسوندم خودم رو

یعنی میخوای حرف بزنی و نمیتونی؟این شاید مشکلی باشهابا تراپیست یا کسی مشورت نکردی درموردش؟

اره دوس دارم حرف بزنم نمیتونم

باز باغریبه هاخیلی بهترم. پیش فامیل انگار لالم کلا اکثر ادمایی مث من باغریبه هاراحت ترن

باتراپیست نه.یبار موقع راهنمایی پیش‌مشاورمدرسه رفتم ی جلسه راهنمایی درست نکرد دیگ نرفتم پیشش

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
اره دوس دارم حرف بزنم نمیتونمباز باغریبه هاخیلی بهترم. پیش فامیل انگار لالم کلا اکثر ادمایی مث من با ...

مشاورای مدرسه خودشون نیاز دارن برن تراپیست 

ولی به نظر من یبار با یه تراپیست خوب مشورت کن حتما میتونه‌ کمکت کنه 

اها پس درگیر افسردگی بودین شماتراپی رفتین یا همه چی یهو تغیبر کرد؟تا چندسالگی ابنطوری بودین

ن رفتم پیش مشاور و خانواده ام هم همجوره کمکم میکردن از 13تا امسال که 16سالمه اینطور بودم

اره هنور همونه الان دیگ ۱۹ سالشه

چه ادم عجیبی

وایب قاتل سریالی میدن بهم😂