2777
2789
عنوان

یکی از دخترای فامیلمون هست خییییلی بیش از حد کم حرفه انگار لاله

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 78 پست
یه همکاری داشتم همینطور بود از استادم که پرسیدم این جواب رو داد

دقیقا همینه چون دخترم اینجوری بود .از یه جمعی خوشش نیاد حرف نمیزنه اگه سوال کنن کوتاه جواب میده .منم راحتش میذارم ،خیلی  دختر عاقلیه.تو جمعی که بحث های الکی باشه شرکت نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که از دلش خبر نداری خب نمیتونه با کسی گرم بگیره چرا برچسب افسرده میزنی روش؟

اخه هیچکس رو ندیدم اینطوری باشه واسم عجیبه

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

اره دوران ابتدایی ی همکلاسی داشتم

از کلاس اول تا ششم همکلاسیم بود

ی کلمه حرف نمیزد ، معلم ازش سوال میکرد جواب نمیداد یا صدای خیلی ضعیف که اونی ک کنارشم نشسته بود نمیشنید.

هیچ دوستی نداشت ، زنگای تفریح هیچیی حتی ی لیوان اب نمیخورد (فرض کن کلاس اول بود و اصلا هیچی نمیخورد) 

۶ سال تمام ی گوشه از حیاط مدرسه مینشست یا دستاش تو جیبش دوره یه دایره تو ذهنش میچرخید ، حتی اگه سعی میکردی باهاش حرف بزنی..اصلااا حرف نمیزد. 

یبار معلم کلاس ششمم هیچووقتتت یادم نمیره ، 

از دستش خیلییی عصبی شد ، معلم خیلی جدی ای بود.‌

بهش گفت ۶ ساله عزادار کی هستی (و با صورتش ی ادای مسخره دراورد ک مثلا بگه اینشکلی هستی و زشتی و فلان)..

هیچی دیگ بیچاره بدتر شد. 

شاید باورت نشه 

کلاس هفت و هشت و نهمم تو مدرسم بود اما ی کلاس دیگه

بازم حرف نزد ! 

دهم تا دوزادهمم دیگ ندیدمش چون رفت رشته ی کارودانش .

البته همسایه یکی از فامیلامه میگفت تو خونه صداش خیلی بلنده چطور میگی حرف نمیزنه😐😐😐😐😐😐

هیچوقت درکش نکردم.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

چیشد یهو انقدر تغییر؟ولی فکرنکنم مثل این دختر بوده باشی

من فکرمیکنم اون دختره خودتی

ومیخواهی نظربقیه روبدونی راجب چنین تیپ شخصیتی

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
منم همین بودم.الان تو دانشگاه یه آدم با ارتباطات اجتماعی فوق العاده قوی و موثر با اساتید و دوست و هم ...

دختر منم از کسی خوشش نیاد اصلا صحبت نمیکنه باهاش.بی احترامی نمیکنه ولی خب خوشش نمیاد 

با شما حال نمیکنه

مامانش میگه همش اینجوریه

اگه فقط با ما حال نمیکرد که تعجب نمیکردم

تو مدرسه ، دانشگاه...

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

من فکرمیکنم اون دختره خودتیومیخواهی نظربقیه روبدونی راجب چنین تیپ شخصیتی

نه بابا من اکثر مواقع وراج جمعم

معمولا دخترا زیاد پرحرفی میکنن مگر اینکه فکر کنن با بقیه فرق دارن یا احساس کمبود بکنن بالاخره که چیز ...

افرین منم همبنو مبگم

باز پسرا یکم کمحرف ترن تا دخترا

خیلی هم سالم و طبیعیه. ما مشکل داریم که تا یه نفر مثل ما نباشه بهش انگ میچسبونیم. والله آدم لال باشه ...

😂😂مرسی

اره دوران ابتدایی ی همکلاسی داشتماز کلاس اول تا ششم همکلاسیم بودی کلمه حرف نمیزد ، معلم ازش سوال میک ...

😐😐

چیشد اخرش؟هنوز همونجوربه😐

مامانش میگه همش اینجوریهاگه فقط با ما حال نمیکرد که تعجب نمیکردمتو مدرسه ، دانشگاه...

منم تو جمعی که دخترم صحبت نمیکنه میگم کلا کم حرفه ،در حالیکه نیست .چون ول کن نیستن میگم همینه که دست بردارن