2777
2789
عنوان

حافظه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 52 پست
اتفاقا رو خوب یادم نمیاداصلا انگار حافظه ام بد شدهشنیدم بخاطر اینستا و پرش فکری هم میتونه باشه

جدیدا زیاد نمیام تو گوشی گاهی دو روز میشه نرم تلگرام و اینستا جز این دوتا هیچی ندارم ولی بازم افسوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ناراحت نشی😐😂

ولی خب میگن کم تمرکزی و.. بخاطر استمناء(همون خودارضاییه)

شایدم واسه تو بخاطر مشکلات مختلفیه که فکرت بهشون مشغول میشه اما اصلی ترین دلیلی که مشاور میگفت اینه

حالا ناراحت نشی😐😂ولی خب میگن کم تمرکزی و.. بخاطر استمناء(همون خودارضاییه)شایدم واسه تو بخاطر مشکلا ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم و درگیرش نیستم 

اینقدر بلاسرم اومده وقت نمیکنم حتی از زندگی لذت ببرم چه برسه از خودم😞💔

ببین دقیق نمیدونم باید چه کار هایی انجام بدی ولی شنیدم نوشتن اکار میتونه کمک کننده باشه

نوشتن اکار؟ منظورت اون حرفای ذهنمه؟ نوشتم آتش زدم دور انداختم باز مجدد نوشتم نگه داشتم اتفاقی نیوفتاد😞

نه عزیزم ناراحت نمیشم و درگیرش نیستم اینقدر بلاسرم اومده وقت نمیکنم حتی از زندگی لذت ببرم چه برسه از ...

وای چه بد، این یکی از دلایلش بود که من به بچه ها هم میگم

ولی خب تو میتونی چیزایی که ذهنتو مشعول کرده داخل یه دفترچه بنویسی، هرشب قبل خواب جواب بدی به سوالا و اون مسئله هایی که برات ایجاد شده اگه تونستی جواب سوالو بدی خب بدون اون مشکل حل شدنیه خودتو زیاد درگیر مسائل چه کوچیک چه بزرگش نکن فوق زیادش ما سال۱۵۰۰ نیستیم پس لذت ببر از زندگیت وتلاش کن، اگرم نتونستی به سوال جواب بدی از یه مشاور کمک بگیر شاید رو روحیه ات تاثیرگذار باشه

نوشتن اکار؟ منظورت اون حرفای ذهنمه؟ نوشتم آتش زدم دور انداختم باز مجدد نوشتم نگه داشتم اتفاقی نیوفتا ...

افکار 

اتیش و اینا رو ول کن 

تو یه دفتر داشته باش هر روز افکارت رو توش بنویس

اگه ورزش نمیکنی هم حتما به برنامه ات اضافه کن

وای چه بد، این یکی از دلایلش بود که من به بچه ها هم میگمولی خب تو میتونی چیزایی که ذهنتو مشعول کرده ...

همش دنبال اینم ببینم میتونم تا ۲۵ سالگی خونه و ماشین بخرم؟ درکنارش کار و تحصیل انجام بدم؟ وقتی میرم سرکار همکارم و دکتر یک جور اعصاب مو بهم میریزن میام خونه مامانم توقع داره بگم خسته نباشی بزار من چای بزارم تو کار نکن و... میگه فکر کن هم متاهلی هم شاغل😐فامیل فضولم میگن مگه چهار پنج ساعت سخته؟ درحالی که همش درحال بار بردن و واستادنم به حدی که زانو هام مشکل دار شدن و همش صدا میدن 😅💔مامانم بهم میگه استراحت طلب😐چرا؟ چون از سرکار ۲ میرسم خونه نا ندارم کار کنم😐

افکار اتیش و اینا رو ول کن تو یه دفتر داشته باش هر روز افکارت رو توش بنویساگه ورزش نمیکنی هم حتما به ...

چه ورزشی خوبه برای روحیه؟ هرچند باشگاه نزدیک خونه نیست و رفت و آمد سخته برام😅💔